crni tekir
Član
@Tar Pa ni na slikama u prirodi nisu bizoni nego koze,a ko se razume ne mora da gleda samo u vime.Sto se tice cobanica~nemam nista protiv.Je li i tu treba gledati u vime?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju ako ti ni jedna ne daje vise od 4,5 L mleka,lepo sve u kamion pa na pijac.
Ako su ti stari mislili na kvalitet mesa onda su mnogo grešili. Neki drugi stari su opet naviše cenili jaretinu. I to sa pravom jer je kozije to jest jareće meso najzdravije od svih crvenih mesa. Da su neki stari znali šta je dobro govori nam i pesma "Jedanput ide stari amodža" Pa kad pita sina šta da mu kupi puške, sablje, konja...ovaj traži pečenja jarećeg!....Kod mene su stari govorili "koza-pa to je kuceca hrana",tako da koze iskljucivo drzim zbog zdravog mleka.....
@ Mudric Milan. Imam ja druze koristi i to dobre od njih.Imam troje dece i dok nisam kupio koze svaki dan sam kupovao 3l mleka i 2 l jogurta(oko 500dinara dnevno).Sada mleko uopste ne kupujem, pravim kefir a kada pocnem da muzem trecu kozicu necu kupovati ni sir.Za razliku od onog industrijskog "smeca" sto sam kupovao,moja deca sada piju najzdravije mleko,a ustedim mesecno oko 13~15000 dinara sto nije malo u danasnje vreme slozicete se.![]()