crni gruja
Član
Polako ali sigurno.... ja necu da se sirim, sa svoje potrebe dosta tri koze (dovoljno), a jarad za u corbu ili nekome za priplod ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

).Zajebava samo to

S'druge strane koza koja bi po mom proracunu trebalo da se ojari za 20-tak dana se ojarila juce (2kom) 
Do duse ni ona ih ne tera vec ih je prihvatila. Naravno vratio sam ih majci odmah pa ce da vidimo sta ce na kraju biti.
.Sto se tice te koze sto se ojarila,ne ustaje zato sto je imala teze jarenje.Slobodno joj skuvaj 1/2l kafe,pa kada se ohladi daj joj da popijeBice to sve O.K.

Tj dosli sa nekim studentima i profesorima pa udri infuziju pa jednu injekciju pa drugu...... Nafilovase mi kozu samo tako , okrenuse se i odose. Kazu nije nista ustace za sat vremena ,malo se iscrpila posto su krupni jarici. E morao sam posle opet da ih zovem jer nije bilo nikakvih promena pa su dali jos jednu infuziju i tek sad kao nesto pije vodu i pomalo ustaje. Ovo sa kafom nisam probao jer nije htela nista , jedino da sam joj sipao u usta. Videcu veceras da joj dam samo jos malo da se stabilizuje. Inace evo i jedno slika jarica i koze koja ih je dojila nocas i juce i ostavicu tako do veceras dok se majka ne stabilizuje .
umoran sam pa nikako da se izrazim kako treba.

Narocito mi je zanimljiva ona sarena "roga" sto se malo odaljila od ovih.A sto si prodao tatka,dobar je rogonja na izgled?