crni tekir
Član
Eto batice,bas mi je drago.  Samo postepeno i polako joj pojacavaj ishranu.Ne bi bilo lose kada bi imao da joj naseckas malo jabuka(domace na pijacu mogu da se nadju jeftino) i koju sargarepu(duzno na listice ili izrendas na najkrupnije rende) 2~3 dana samo da normalizuje rad creva,a i dobar izvor prirodnih vitamina~malo ce da podstakne i mleko.Sve u svemu bice to dobro,a u sledece jarenje ce uci dobro uhranjena i na vreme zasusena pa nece biti problema.Sve najbolje!
 Samo postepeno i polako joj pojacavaj ishranu.Ne bi bilo lose kada bi imao da joj naseckas malo jabuka(domace na pijacu mogu da se nadju jeftino) i koju sargarepu(duzno na listice ili izrendas na najkrupnije rende) 2~3 dana samo da normalizuje rad creva,a i dobar izvor prirodnih vitamina~malo ce da podstakne i mleko.Sve u svemu bice to dobro,a u sledece jarenje ce uci dobro uhranjena i na vreme zasusena pa nece biti problema.Sve najbolje!  

Opet ja tebe udavi' sa pricom
 Opet ja tebe udavi' sa pricom 

Kako se snalazis za plasman mleka?Je li prodajes sirovo mleko ili pravis sireve?Jos jednom svaka cast drugar,i ja mastam otakvom stadu.
 Kako se snalazis za plasman mleka?Je li prodajes sirovo mleko ili pravis sireve?Jos jednom svaka cast drugar,i ja mastam otakvom stadu.