Francuska alpina

mozes ocekivati u sledecem jarenju vise jarica posto obicno daju po jedno prvi put i vise mleka oko 3l

postovanje,imam jedan problem pa bih zamolio za pomoc... imam kozu mjesanku,jednom se jarila... jare je bilo s njom 2 mjeseca s tim da meni osoba od koje sam kupio njih dvoje nije rekla koliko je jare bilo staro do onoga trenutka kada su kupljeni.. e sada koza ne trazi da se pari,a jare sam zaklao,imalo je 10 kg pecenog mesa... da li je moguce da je jare oparilo kozu ,takodjer je umanjila s mlijekom skoro 50 %? hvala

Алпину без 120е не можеш да нађеш, мешанки има и по 80е.
Ја имам на продају око 10-ак,од 5-ог до првог јарења, од 2,5 до 5л млека, мешанке у типу алпине, сјарне, јарења се очекују од 15.02 до 01.03, једино што су у лесковцу и што би морао да дођеш по козу :)

sta mislite nasao sam kozu kod mene u blizini alpina drugo jarenje oko 2 l mleka davala sad je smanjila sjarena za 90 eur?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

sta mislite da joj je ovo na levom obrazu?

Алпину без 120е не можеш да нађеш, мешанки има и по 80е.
Ја имам на продају око 10-ак,од 5-ог до првог јарења, од 2,5 до 5л млека, мешанке у типу алпине, сјарне, јарења се очекују од 15.02 до 01.03, једино што су у лесковцу и што би морао да дођеш по козу :)
Mozda kod vas ali kod nas su 50 e Alpine a bele i mesanke 30-40e

ma kakvu trgovinu vlado!

- - - - - - - - - -

uzeo sam od komsije alpinu.ispostavilo se da je to cerka od jedne moje koze koju sam ja kupio kao jare sa 15 kg i platio je tada 50 eur,pre sigurno 10 god,rekao mi je da je se pripatila 14 avgusta,znaci jos malo pa pola roka.kaze da ima oko 3.5 l mleka,posle jarenja naravno.e sad doterao poceo da dajem zito jutri i veci, da mi sada najmanje 2.2 l.pocinjem polako da se plasim da li je sjarena onako nema stomaka nesto,ali se nadam ne cerujem da bi me zafrknuo.covek kaze sigurno je sjarena skoro da mi je prvi komsija.sta vi mislite?

250ilbs.jpg

- - - - - - - - - -

aa7qeb.jpg
2v84nid.jpg
1zfiln7.jpg
danas malo moje koze uzivale hehe

pozz drugovi.. koza za koju sam mislio da je sjarna nije,bar se jos nije okozila :S... prestao sam je must,sad neznam jel postoji neki period kada se ona sada moze pariti? sta da radim ? molim za pomoc

ne znam sta tu ima da te plasi. kad bude imala estrus parice se,kod koza je to bar izrazito vidljivo, crvenilo i bleje ko lude drzeci rep stalno uspravno.neka bude jarac kod nje da je malo forsira i pojacaj joj ishranu

Nazad
Vrh