Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala ti na tome. Prvom prilikom cu posetiti tu farmu. Jako se radujem da ima dobrih koza u Srbiji.nena je napisao(la):Dao sam njegov telefon, 0643751648 evo jos jednom, zove se Sasa.
, ali vi mladji znate sta je testiranje trzista, promocija proizvoda, degustacija. Na primer kafane ne bi uzele takav sir ma koliko da je ukusan. Njima treba matoriji, slanji i pikantniji za meze koji trazi da se uz njega pije. 
jako je lijepo citati ove profe4sionalna objasnjenja.divim se svima vama koji ste tako daleko stigli u uzgoju koza.ja licno sam pozvan u indjiju kod selekt milk da dodjem...vidio sam ove slike od koza pa se pitam da li je ono smjestaj za koze ili je ono smjestaj za kuruze
?da li koze mogu da prezime tamo ili je to samo ljetni smjestaj?za moj objekat je predracun oko 20000 eura bez opreme.ja licno sam u srbiji sredinom oktobra u obilasku nekoliko farmi pa vas molim za nekoliko dobrih adresa,a posebno ako je moguce neki sastanak sa forumasima.nama u srpskoj je potrebna strucna,moralna i pomoc oko tehnologije proizvodnje sira.kazem nama iako ja licno znam za cetiri farmice sa oko 100 koza naravno ukupno...zao mi je sto ja nemogu da prebacim slike sa aparata od farme iz austrije,ali obecavam to ce uciniti sin kad ja dodjem kuci.
BP je napisao(la):... u okolini Mionice posedujem poljoprivredno domaćinstvo (malo njive, malo voćnjaka, malo šume – sve zajedno 2ha) .....
.... da ne bi bilo loše da se mi, mali, udružimo i tako zajedno izvršimo uvoz. Već je neko pomenuo da se to za mali broj grla ne isplati, ali, ako nas 10-20 učestvuje, em mžemo dobiti kvalitetna grla sa papirima, em ćemo moći dalje da sarađujemo i razmenjujemo priplodne jarčeve.
2) S obzirom da posedujem relativno malo zemlje (a nisam voljan da preterano ulažem u kupovinu hektara i skupe mehanizacije) pronašao sam nešto interesantno na internetu: proizvodnja krmiva u hidroponik sistemu. http://www.youtube.com/watch?v=GbsT1sLBCgA&feature=related
3) Išao bih na proizvodnju sireva za beogradsko (60km – na TNG) tržište. Da li neko može da mi ukaže na ekonomsku razliku između belih i ostalih sireva na ovom tržištu?

Moze da bude u raznim bojama osim u beloj i u sari kao togenburg, alizmajar je napisao(la):da li francuska alpina moze da ima bele sare ida bude u cistoj rasi