Fina hidraulika na Belorusu 552

R

robici

Guest
mogu da dizem hidroliku sa ruckom pored sedista a i sa ruckom napred kod volana.kad dizem sa prednjom odlicno radi,a sa onom pored sedista nece da dize kad ima opterecenje,samo dize kad nema nista zakaceno.sta je u pitanju?
 
meshter ::svaka cast:: za uputstvo.
Ja ću ove zime pokušati da ugradim na rusa (82.1) finu hidrauliku, tj ovu pored sedišta , da bih mogao da radim sa njim površinske radove, špartanje, sejanje i sl. On trenutno ima samo one poluge pored volana i to je dosta grubo i nepraktično za npr špartanje...samo moram da nađem nekog majstora ko se razume u to, ove što sam pitao do sada samo prevrću očima ko da sam im tražio nešto nemoguće. :cao:
 
kupis onaj mali razvodnik sto ide ispod sedista i treba ti jedno crevo sto ide sa malog razvodnika na dnu rezervara za ulje,1 crevo sto ide na pumpu,1 crevo na glavni razvodni ,i 1 te komad sto isto ide na pumpu.to ti sve treba za finu hidroliku.
 
Da li je to sve što treba? Gde mogu da nađem taj razvodnik..... agropanonka? Kako će se onda ponašati u radu, da li ću moći i danje da koristim i one 3 poluge pored volana? :cao:
 
u agropanonci nadjes sve.zavisi kako prikopcas creva.mozes i posle koristiti grubu hidroliku,ali mozes i izbaciti.mene muci fina hidrolika,nece da dize cim dobije opterecenje vise od 10 kg.menjao sam mali razvodnik ali opet me jebeva.danas sam kupio nov plivajuci venil pa cu sutra promenuti.
Post je spojen: [time]1258827501[/time]
_________________________________________________
recite mi ako na rusu na glavnom razvodniku ako je plivajucem ventilu malkice slaba opruga i ako malkice istrosen ventil,jel moguce da zbog toga nece da dize poluge preko finog hidrolike?
 
na rusu 552,glavni razvodnik je P80,ide od napred crevo sto ide sa pumpe,i tu mi otisao navolj.jel moze da se stavi sa strane ta cev?
 
Stvarno ne bih znao(ako je pitanje upućeno meni). Meni kad rikne neki navoj, pokušam sa ureznicom/nareznicom da ga ispravim, nekad uspe, nekad ne. :cao:
 
resio sa navolj,navario sam maticu ispred rupe i resen problem :)
 
Robici,postavi koju sliku da vidimo sta tacno radis.Ovako nagadjamo .
 
postavio bi vec davno,nego ne mogu da stavim mob.na komp!sve sam zavrsio,jos sutra treba da isprobam dali radi fina hidrolika.
 
jel problem ako je u regulatoru gde ide crevo koja vodi na cilindar,veca kuglica,jel moguce da nece zbog toga da dize?digne oko 20 kg,i teze nece.kad mu dam pun gas onda digne oko 50 kg.
 
kupio sam,ali ne valja.i nece da uzmu nazad.kad gledam katalog sve stima,jedino ta kuglica veca za 4mm
 
Probaj da staviš kuglicu iz starog razvodnika.Nisam bas siguran ali mislim kad sam kupio onaj razvodnik ispod volana da je imao kao jednosmerne ventile na dve rupe.
 
nisi me razumeo,u regulatoru kuglica,izpod sedista.taj glavni razvodnik mi extra
 
Razumeo sam te ja dobro ali ti isto tako kazem da sam ja morao da kupim nov razvodnik ispod volana .Njega sam vracao posto nisam dobio dizanje poluga preko fine hidraulike,a pre toga sam vracao i onaj ispod sedista.Tada mi je doticni prodavac dao taj sa nepovratnim ventilom i onda je sve radilo.Kad sam ih kupovao imao sam osecaj da nisu novi nego reparirani posto su bili jako loše ofarbani,bukvalno im se farba ljuštila sa njih.
 
Nazad
Vrh