Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko moze da kosta ovaj traktor kod nas http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=6838308&show=1
pitanje za iskusne koliko može da košta ovakav fiat kod nas
Gledao sam neke balirke kod njega i usput ga pitao za cenu ali se stvarno nesecam tacno koliko je rekao ali se secam da je bilo bas puno.Sve masine koje uzima tamo su u jako dobrom stanju stoga je i cena ovde jaka.I ja sam video taj traktor u dvoristu, ali prodavac nije bio kuci, pa nisam saznao cenu. Mogu reci da je stanje bilo zadovoljavajuce, a izgleda da clan ddragan je imao uvida i u cenu, kad kaze da je papren.
pre dve godine avgusta 2011 je bio taj fiat kod coveka i trazio je 11000znam ko je a i fiata sam video ali ga nisam pitao zacenu jer me tada nije interesovalo
Prezadovoljan je sa Fiatom.A kako su se u oranju i tanjiranju pokazali ? Jedan iz Opova je uzeo F100 prošle godine negde u leto ili proleće kad sam ja od njega kupovao plug ali nisam broj ostavio da ga pitam kako mu se pokazao jer su i meni ti traktori interesantni
cini ti se....
Traktor sam kupio 2008,2010 smo radili generalnu.traktor je prava mrcina jako sam zadovoljan sa njim nikad me nije ostavio,a sat ne radi