Fiat

znam ko je a i fiata sam video ali ga nisam pitao zacenu jer me tada nije interesovalo

I ja sam video taj traktor u dvoristu, ali prodavac nije bio kuci, pa nisam saznao cenu. Mogu reci da je stanje bilo zadovoljavajuce, a izgleda da clan ddragan je imao uvida i u cenu, kad kaze da je papren.

Moj brat je išao u Sloveniju da kupi utovarivač mi zovemo ULT,platio ga je tamo 10000 i carina i prevoz su izašli 40000,kako mije on pričao da od cene koju platiš tamo izađje plus 40% za prevoz i dažbine .Mislim da je ista situacija i za traktore

Ako ima elekronike i nema klasican mehanicki menjac treba ga izbegavati jer sam cuo da se nisu bas pokazali dobro kao serija 90 e sad sve zavisi kako se kome zalomi

- - - - - - - - - -

pitanje za iskusne koliko može da košta ovakav fiat kod nas :sta:

Bio je jedan YTO-fiatagri 2005.godiste isti kao ovaj od 80 ks i iste maske u oglasima za nekih 10 000e samo mene interesuje kako bi ovaj vukao tanjiracu V28 od nekih 1700-1800kg

I ja sam video taj traktor u dvoristu, ali prodavac nije bio kuci, pa nisam saznao cenu. Mogu reci da je stanje bilo zadovoljavajuce, a izgleda da clan ddragan je imao uvida i u cenu, kad kaze da je papren.
Gledao sam neke balirke kod njega i usput ga pitao za cenu ali se stvarno nesecam tacno koliko je rekao ali se secam da je bilo bas puno.Sve masine koje uzima tamo su u jako dobrom stanju stoga je i cena ovde jaka.

Kod mene imaju 2 fiata F 100 kupio ih covjek zajedno, ne znam odakle su uvezeni. Stvarno su dobri nisu se kvarili nesto ozbiljno bilo je nekih sitnica. Kad je sezona po 20 tura na dan (po 17-18 t tovare) kukuruza odvuce svaki od njih na susaru al idu to je cudo jedno stvarno su brzi.

A kako su se u oranju i tanjiranju pokazali ? Jedan iz Opova je uzeo F100 prošle godine negde u leto ili proleće kad sam ja od njega kupovao plug ali nisam broj ostavio da ga pitam kako mu se pokazao jer su i meni ti traktori interesantni

Poslednja izmena:
Pa ja kad sam bio rece mi da je uzeo na sajmu VN 3 brazde ali obrtač. Lep traktorčić, ništa od elektronike, velik, moćan, šestak samo prede. Jest da je farban al sta ima veze ako je sve ispravno. Nisam siguran ali mislim da ga je platio oko 16 000

Nazad
Vrh