Bubu
Član
Taj sa uskim tockovima ima jos jedan par sirokih koji se koriste kao dupli tockovi i cena je 11700 ako se ne varam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj sa uskim tockovima ima jos jedan par sirokih koji se koriste kao dupli tockovi i cena je 11700 ako se ne varam.
kod mene na mom fiatu 65-94 ima odzada sa lijeve strane rucka, sa kojom prebacues..na kucistu je ta rucka
Danas bio da vidim jedan fiat da kupim... 1981god oznaka 1180 DTH 118ks... gume u solidnom stanju, motor 7700rh, stojao na placu par godina voda ulazila u kabinu dosta je korozirala... ceni ga 9700evropljana... Ako neko zna nesto dali moze da podeli svoje misljenje...]
Opa, dobro umeju da slazu onda, receno mi je samo semering na cilindru upravljaca... nisam im ponudio nista jer nema smisla da dam toliko para za taj traktor... ako je tako lose stanje! Hvala ti...
E bas tog sa uskim tockovima sam terao posto kum hoce da pazari tako nesto pa smo isli da gledamo. Dobar traktor.
jer si probao hidrauliku i prednju vucu dali radi
- - - - - - - - - -
jer si probao hidrauliku i prednju vucu dali radi i koliko sati ima