Fiat

Taj sa uskim tockovima ima jos jedan par sirokih koji se koriste kao dupli tockovi i cena je 11700 ako se ne varam.

Taj sa uskim tockovima ima jos jedan par sirokih koji se koriste kao dupli tockovi i cena je 11700 ako se ne varam.

hvala.. ima kod nas jedan fiat mislim da je model 100-90 DT znam da ima tu oko 100ks '85god kupljen pre par godina na vasaru u Rumi,to mi je skolski iz o.skole pa sam isao da ga vidim .traktor izgleda pristojno znam da sam se samo prijatno iznenadio kad sam video stanje i kad mi je rekao cenu:osmeh: lako pali, zvuk ima fenomenalan motor lepo radi, hidraulika dobra menjac isto,kupljen sa 8700 rs placen 7500eur ili 7700eur al znam sigurno da nije vise.prodavac je trazio 9000+eur ali na kraju ga je da za te pare...dobra kupovina uzorao preko 50kj s'njim te godine i reko da je traktor fantastican...

Molim vlasnike Fiat-a za pomoc... kako se menja brzina izlaznog vratila konkretno model 100-90 89.god.. znamo da ima dve brzine ali ne znam gde se prebacuje...
Hvala na svakoj pomoci...

Generalna na motoru Fiat traktora 180-90, a biće slika i od menjača.Radilica je polovna jer je vlasniku bila skupa nova jer je stara pukla!
ssl23197.jpg
ssl23198.jpg
ssl23199.jpg
ssl23200.jpg
ssl23201.jpg
ssl23202.jpg
ssl23204.jpg

Danas bio da vidim jedan fiat da kupim... 1981god oznaka 1180 DTH 118ks... gume u solidnom stanju, motor 7700rh, stojao na placu par godina voda ulazila u kabinu dosta je korozirala... ceni ga 9700evropljana... Ako neko zna nesto dali moze da podeli svoje misljenje samnom u vezi ovog traktora???
29lzcd2.jpg
wsr9tk.jpg
16icmkl.jpg
dblge0.jpg

Ala ste ga rasturili.Sva sreća pa je svaki šraf sa sitnim navojem ako se koji zagubi lako će se naći zamena.

Svi su lepo poslagani i ne mogu da se pogube jer nije pristupačno tu da se pridje pa da se šutiraju po radionici.

Danas bio da vidim jedan fiat da kupim... 1981god oznaka 1180 DTH 118ks... gume u solidnom stanju, motor 7700rh, stojao na placu par godina voda ulazila u kabinu dosta je korozirala... ceni ga 9700evropljana... Ako neko zna nesto dali moze da podeli svoje misljenje...]

Ponudi im 8000...
Taj traktor stoji 7godina a nije paljen zadnjih 5, gledao sam ga pre nego sto sam uzeo Fendt-a...
Mesa ulja volana i motora tacnije prebacuje ulje iz volana u motor, i nakom 10 min rada nema ulja u volanu... to i nije strasan problem treba da se uradi remont pumpe. Ali je pitanje sta je sa ostattkom..
:ppozdrav:

Opa, dobro umeju da slazu onda, receno mi je samo semering na cilindru upravljaca... nisam im ponudio nista jer nema smisla da dam toliko para za taj traktor... ako je tako lose stanje! Hvala ti...

Opa, dobro umeju da slazu onda, receno mi je samo semering na cilindru upravljaca... nisam im ponudio nista jer nema smisla da dam toliko para za taj traktor... ako je tako lose stanje! Hvala ti...

Ne znam sa kime si priao, ja sam pricao sa vlasnikom breze. Traktor je kupljen kao havarisan.. probitna cena je bili oko 16h pa je sa godinama opala...
Kakav te traktor konkretno interesuje i do koliko €.? (Na pp)

Davao sam u oglas Fiata malo interesovanja verovatno što ga nisam spolja ulickao i farbao a sada vidim kakvi se krševi prodaju i po kojoj ceni, moj je generalno pregledan i urađen kako treba a pitajte za cenu jednod dobrog remonta @Panonstiba pa ćete videti u šta se upuštate, delovi papreni ali kada se ugrade orginal a fala bogu do njih se može doći i kad kažem orginal to je orginal a ne turske kopije to traje i zaboraviš šta si i kada radio. Moji će oba ovih dana u radionicu jedan na doterivanje spolja a drugi na remont pa se čujemo kada radovi budu u toku.

jer si probao hidrauliku i prednju vucu dali radi

- - - - - - - - - -

jer si probao hidrauliku i prednju vucu dali radi i koliko sati ima

Pise da ima oko 5000 sati mada je to sve relativno. Vidi se da motor nije rasklapan i da ni PVP nije skidana. Lako pali, lepo radi bez dima, menjac ide idealno, koci bez greske ali prednju vucu nismo probali. Hidraulik dize e sad treba probati sa prikljuckom nekim.

i sta mislis po tvome jer mu to realna cena il nije

- - - - - - - - - -

ja planiram kupovinu pa nemogu da se odlucim izmedju fijata i casea

Čim mu je pumpa volana do te mjere pohabana, možeš misliti u kakvom je stanju ostatak. Bar hidr. pumpa volana nije nešto ekstremno opterećen dio traktora.

Nazad
Vrh