Fendt

P.D motori, znaš kako oni startuju.
Jbm li ga.... Ovi moji kako koji, dva odlično a dva dobro. A čujem-vidim da i kod drugih ima svega. Dva ista traktora pa jedan pali na zub a drugom treba par krugova. Što i nije tako loše! Čisto da stigne podići ulje a ne da sastavi iz prve pa da vrti radilicu na suvo.

Dali neko zna ,na starom Fendt farmer 104ls ima li mogucnost usporiti spustanje poluga?
Sijacicu dize i drzi dobro ali prebrzo spusta pa moram sjeckati.
Edit ,To sam nasao. Onaj leptiric pod sicom.
A ima li slucajno nesto da se blokiraju poluge kad nosi teret?

Poslednja izmena:
Dali neko zna ,na starom Fendt farmer 104ls ima li mogucnost usporiti spustanje poluga?
Sijacicu dize i drzi dobro ali prebrzo spusta pa moram sjeckati.
Edit ,To sam nasao. Onaj leptiric pod sicom.
A ima li slucajno nesto da se blokiraju poluge kad nosi teret?
Probaj skroz zavrnit taj leptiric. Kod mene na kejsu radi na takav princip

Ako mislis na mene ,ja ne kazem da je Fendt los,stavise za mene je no1 sto se tice traktora,ali ne moze on biti vecan.Te masine iz 90-ih i ranih 2000-ih ,imaju sam bog zna koliko radnih sati.Velika je lutrija kupovati to.

Pa zavisi koliko pokazuje ?,ali sigurno i duplo vise bez problema.Izgledaju oni uredno jer se lako dotera i nalicka da bude kao devojka umesto babe,eh preprodavci znaju mnogo trikova da masina izgleda lepo.A sem toga ipak to nije rus i slicni,nece na taj traktor godine lako da se pokazu,farba,plastika,sve je tu kvalitetno.

Ovaj nije preprodavač,kod njega je 6 godina i napravio je sa njim nešto manje od 4000rs
Sad ga prodaje ili mijenja za veći

Uvijek se moze naci lijep primjerak sa malo radnih sati, ali to se mora i platiti…

Nazad
Vrh