Imas dugme ispod rucnog gasa jedno crno,ako ga 3x dobro stisnes komsinica istrci da otvori kapiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo kupili DF 6140 TTV u Njemačkoj od prvog vlasnika koji je obrađivao 40 ha, a od toga je bilo oko 5-10 ha šume. Za 3 godine kod njega napravio 1385 rh.Ne kužim baš zašto bi svaki trebao biti izgažen do kraja. Kužim nitko ne kupi to da mu stoji, ali nemoguće da baš nema ni jedan dobar primjerak.
Ja sam kupio novi traktor 2009. g., prošle godine prodan sa 4000 sati.
Ja nemam monitor sa desne strane,moj je stariji model 95-to godiste. Da li mogu nekako na njemu prveriti broj radnih sati?Monitor sa desne strane, pored ekrana imaš zelene i žute tastere, stisni sva tri zelena, pa okreni kontakt ključ
Moj ferguson isto deda kupio 1993. i do dan danas radi sad, isto blizu 3000 pokazuje vec 15-20 godina.. Zli jezici kazu da je zaglavio a ja kazem da se malo voziOpasan si Momo, baš sam hteo da pitam gde se ti dugmići nalaze na fergi. Na mom je sat ispravan od samog početka kad sam ga je babo kupio 1986.godine kao nov i sad pokazuje blizu 3.000 sati.
Mene ako se sete na dan bezbednosti sete se..Nesic se bavio u biznis ide i razotkriva Fendove.
U ono vreme kada su mi majstori iz PKB-a remontovali Fiata pricali su mi da imaju dva ovakva kao ovaj sa slike. U to vreme su imali 23 i 27k sati ili nesto jako slicno. Rekli su mi da su bili prezadovoljni sa ova dva traktora dok sa novijima ne bas.