Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Druze.Usralo me,ubo samMislim i da je bio red na mene da dobijem malo srece s'obzirom da sam vise proveo vremena ispod rusa nego za volanom.Kao da sam se na boga kamenjem bacao..Cvejo po opisu to je skoro pa nov traktor.Svaka čast,neka služi.
Koliko konja je taj traktor,oko 115?Nije me toliko interesovala satnica,niti sam tome pridavao znacaj jer se to lako namesti bitan je menjac,motor,hidraulika..A sama cena tih Fendova kod nas i tamo koliko drze cenu govori o njima.
Koliko konja je taj traktor,oko 115?
Verovatno nov od 100 ks kosta oko milion evra,ako sam dobro shvatio 30+ godina 12000 evra?U svakom slucaju srecno i da dobro sluzi vlasnika...Fendt 311 lsa ima 101ks.
Ima li neko ovdje instaliran program sa dokumentacijom za Fendt traktore? Ja ga nikad nisam uspio nabaviti. Komšija ima 309LSA i zanima ga gdje se sve sipa ulje i gdje se sve nalaze filteri, ni on ni ja nemamo nikakve dokumentacije o traktoru.