Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam imao taki slucaj prije mjesec dana na 6920 jd, nije se niti grijo niti je gubio snagu samo sam skuzio da mi pomalo vodu baca van, izvadim termostate(on ima dva) ista stvar, onda sam skuzio da mi piri(bude tvrdo) crijevo od vode sto ide sa hladnjaka na termostate kao cep nevalja ja ga otpustim dok nedodze novi i radim ali nikako mi to nije to, doso cep dosli termostati kad sam to stavio ostavio ga da se ugrije ista stvar, e jebiga glava dole i na sestom je propirio u vodeni kanal, nova brtva i koje sta za 1300 eura i sastavi radio sa njim podrivanje oranje i koje sta i to je to, eh da usput i dva injektora o je dodatni 800 eura i to je oto, znaci ako baca vodu van i piri crijeva brtva je, e sad fendt ima svaku glavu posebno pa morate dobro biti sigurni na kojoj je propuho.... govorim za serije stare za nove neznam...Ja mislim da je u pitanju termostat a ako se puno radilo na visokoj temperaturi onda može biti i glava. Najrađe baca vodu van kad termostat ne radi kako treba ili kad je prljav hladnjak.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Blokada na fendu kada je ukljucim nece da radi zatreperi 3 puta crveno pa stane 4-5 sekundi pa ponovo isto,sta moze biti ?
Pukla je ko staklo,sada mora druga da se nadje ,a ovde u Srbiji tesko da ima.