Mislis da bi ih dobio da nisi na funkciji ..
Bez obzira, momčina je na svom mestu, iako je Moderator (sada jesi sutra nisi) ako se i razmimoilazimo u mišljenju ili raspravi na Forumu to uopšte nije razlog da se mrzimo, ili da mu ne poklonim nešto...
Za tvoju informaciju, čak sam mu i odneo kući, i IZUZETNO MI JE DRAGO što je zadovoljan !!!
Ma mogao je i od plate da kupi, al mu ocito mufte sladje.
Ti si Super Moderator, pa da vidiš, tebi ne bih poklonio ništa...
A kamoli da ti nosim kući, na noge...
Jel ti krivo, dobio je "mufte" (kako si Ti rekao) i još sam mu odneo kući !!! ???
I nije mi žao, upoznao sam jednog dobrog momčinu i domaćina, kao i njegovog oca, lepo smo se ispričali, proveo me i pokazao stoku, uglavnom goveda, jer volim to, komentarisali i lepo me ispratio kući...
Dobrinčan, moja vrata su ti uvek otvorena, i ako ti još nešto zatreba, tu sam!!!
I nije lepo s tvoje strane to tvoje stalno podjebavanje, da izvinu ostali koji ovo čitaju...
Ti si mi nudio
relej za traktor, pa kad sam pristao,ti kažeš, E NISAM GA NAŠAO, onda si mi nudio
radni far, pitao sam da ga uslikaš da vidim kakav je, jer mi ne trebaju raspadnute stvari (KOJIH IMAM I JA "za izvoz"), rekao si da ga nisi našao i da ga je tvoj tata najverovartnije BACIO U ĐUBRE !!!
Što da se baci u đubre, kad mogu DA GA POKLONIM onoj budali, i kretenčini Dobrodolu, on skuplja đubre, i tako nahranim svoju sujetu !!!
I učinim "dobro delo"...
Ma idi begaj bre !!!
Da li se tvoje "bitisanje" na ovom Forumu svodi samo na "zajedljive" komentare koji nikome ne koriste, već samo "podižu tenziju" na ionako "uzavrelom" Forumu ?
Čekaš iz prikrajka pa dobacuješ, a kada Ti neko "u lice" kaže nešto, PRETIŠ BANOVANJEM JER TI "SE MOŽE" !!!???
Još nešto, pošto upozoravaš, druge,
DA NE SPAMUJU TEMU, POČNI PRVO OD SEBE I DAJ PRIMER, ti su Super Moderator, pošto
tvoja Poruka u ovoj Temi nema nikakve veze sa temom, nego je prost komentar na činjenicu da sam ja poklonio nekome nešto...
Ova moja Poruka isključiv je proizvod stalnog i konstantnog "šikaniranja" od strane Super Moderatora koji uvek ima komentar, MA ŠTA JA URADIO !!!
Čak i kad NE PIŠEM NIŠTA već samo nešto POKLONIM !!!
I to drugi spomene, nisam
nikome rekao da sam poklonio i odneo Dobrinčanu, ne 2, već 3 prekidača i kućište !!!
Da se hvalim, jer izgleda da je tako na ovom Forumu bolje !!!