zeljko025
Član
Baš lepo sijaju,ovi prednji original farovi naspram led sijaju ko sveće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od koliko su vati
Gde si kupio, cena i tip?
Tapatalkkal küldve az én LG-D280 eszközömről
Jel zna neko gde ima da se kupi sijalica H1 ili H3 ali od 35 W ili manje, one standardne od 55 W su mi jake...?
Još da su 48W,ja kupio par komada,po 1200din kom
Treba mi na kombajnu za osvetljenje prozorceta povratne mase. Iznad tog fara sto osvetljava prozorce stoji nalepnica max 35W. Kad je crkla originalna ja stavio obicnu od 55W i isla neko vreme dok i ona nije crkla. I ja ajd da stavim opet novu kad ono gorela instalacija... Ipak treba ta od 35W...Zasto mislis da su jake? Stavi jaci alternator ako sa time kuburis..
Evo kako sam ja to rešioJel zna neko gde ima da se kupi sijalica H1 ili H3 ali od 35 W ili manje, one standardne od 55 W su mi jake...?
Treba mi na kombajnu za osvetljenje prozorceta povratne mase. Iznad tog fara sto osvetljava prozorce stoji nalepnica max 35W. Kad je crkla originalna ja stavio obicnu od 55W i isla neko vreme dok i ona nije crkla. I ja ajd da stavim opet novu kad ono gorela instalacija... Ipak treba ta od 35W...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока