ognjen74
Član
a gde ih naci sem na nekom otpadu . moze li neka druga sedista drugih modela traktora ,nude mi od velikog ursusa novo za oko 20000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tapacire za torpeda radi Jova iz Salasa Nocajskog. 064/397-2867kombajner je napisao(la):evo nove teme ovih dana mi pade napamet da malo ulepsam dajca pa evo sada sta mi vi preporucujete kako da ga malo sredim dali znate neki tapacir da stavim na patosu pored bocnih stubova i to![]()
mladen87 je napisao(la):jel ima neko prepravljenu kabinu od 577,da bude unutra tise i udobnije?cuo sam da ima neki covek u Pazovi da ih prepravlja!
jel bar znas sta je prepravljeno,da li je stavljao neku izolaciju na pod,menjac i sl... ?Branko je napisao(la):E sad ne mogu da se setim gde je tačno slika IMT 577 bez prednje vuče, ali znam da sam video na jednom od Hrvatskih foruma, ali mislim da je i ovde na forumu u IMT temi.
cuo sam da je dosta tisi kad se to uradi!ja mislim da bi moglo i kad se kabina ne bi izdizala,samo da je naci debelu gumu ili neki drugi izolator i lepo je ukrojiti po podu,oko menjaca.... ne znam kako bi to probao a da nista veliko ne prepravljam,samo da mi je staviti nesto da vidim da li funkcionise pa bi onda uradio kako Bog pomaze!Branko je napisao(la):Napravio je ravan pod koji je prekrio sa gumom, a to znači da je i kabinu malo podigao. Iznutra tapacirao skroz. Jednom sam sedeo u njemu, i mogu ti reći da je bio poprilično tiši nego pre...
Inače ima jedan dečko, čak mislim da je i član foruma, koji je doneo traktor u kutijama, i više ga je koštao prevoz nego traktor. Napravio od njega čudo...