Takođe otuda i poznajem Raduraf je napisao(la):Kontrola je veoma dobra stvar seješ i nerazmišljaš jesili posijao ili nisi.Ja imam kao i kolega Sonyuboy
Ilic-Milošević i radi odlično.Inače ako nekog interesuje imam broj za kontakt sa proizvođačem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takođe otuda i poznajem Raduraf je napisao(la):Kontrola je veoma dobra stvar seješ i nerazmišljaš jesili posijao ili nisi.Ja imam kao i kolega Sonyuboy
Ilic-Milošević i radi odlično.Inače ako nekog interesuje imam broj za kontakt sa proizvođačem.
znam ja sta cu da radim ako mi se to desimnn2 je napisao(la):Ako se desi da se senzor zaprlja biće prijavljen kao kvar ,staneš i obrišeš i ideš dalje.
, al me interesuje dal se to desava cesto il svakih 100 ha...

Kakva kontorla? zrna,ploče? Sve se da napravit, ili ju u krajnjem slučaju prevarit, stavit senzore na ''kriva'' mjesta..vlajko0209 je napisao(la):Iteresuje me da li neko zna,ako se na sejalicu sa 4 reda namontira el.kontrola sa 6 reda, šta raditi sa ona dva preostala senzora?![]()
petarHR je napisao(la):Kakva kontorla? zrna,ploče? Sve se da napravit, ili ju u krajnjem slučaju prevarit, stavit senzore na ''kriva'' mjesta..vlajko0209 je napisao(la):Iteresuje me da li neko zna,ako se na sejalicu sa 4 reda namontira el.kontrola sa 6 reda, šta raditi sa ona dva preostala senzora?![]()