Ja takođe isključim i podignem baterije gore da mi ne brljaju bez veze.Skidače semena jednom podesim i više ih ne diram, proverim par puta u zavisnosti od frakcije semena i gas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce kad se razradiJa stvarno ne vidim sta je tu problem. Brze nego na nodi a i lakse
Pa nije to vadilica nego sejalica. Nece ni jedno zrno pomeriti ni milimetar, kad sve lepo nikne nece se ni poznati to sto nazivas brljanjem.Podižem zato što su uglavnom u pitanju završni redovi da ne bi spuštene baterije vadile(brljale) već posejano u mojoj ili komšijskoj njivi...
Ja sam na početku sa nodet dizao baterije, pa prešao na maju i odmah odustao, oca joj teškog, a neće uvek da zaključa pa diži po pet puta, i onda, se vratim na nodet al opet ne dižem baterije, kad nikne nikad se neće ni poznati, baš nema potebe..Ja iskljucijem.Ranije sam dizao svuda baterija,a sada izbegavam da dizem
Ne znam kako je kod drugih Turskih ali kod mene na Cansa se tesko iskljucuje-ukljucuje, opruga koja gura je jaka i moras da upres rukom kardan i da ciljas da udje u zljeb od rascepke a preko toga je crna kapa pa se ne vidi nista nego ciljas na “slepo”Ja stvarno ne vidim sta je tu problem. Brze nego na nodi a i lakse
Mozda treba neko da ti objasni kako se iskljucije ili da ti snimi. Ne dira se ta crna kapa vec samo kardan i ide lakoNe znam kako je kod drugih Turskih ali kod mene na Cansa se tesko iskljucuje-ukljucuje, opruga koja gura je jaka i moras da upres rukom kardan i da ciljas da udje u zljeb od rascepke a preko toga je crna kapa pa se ne vidi nista nego ciljas na “slepo”
Znam kako se koristi imam je vec pet godina, kazem samo da se od te crne kape ne vidi žljeb u kardanu i raspeka koja u to leze, i opruga koja pritiska kardan da stoji u tom žljebu je jaka i pravi otpor kad se gura na napred da se ukljuci. I uglavnom moram sa dve ruke da guram, tesko ide sa jednom pogotovo tamo gde je tocak od sejalice pa se tesko prilazi kardanuMozda treba neko da ti objasni kako se iskljucije ili da ti snimi. Ne dira se ta crna kapa vec samo kardan i ide lako
I ja tako, već par godina.Završavam kod mene u njivi i ne dižem.
Kod mene isti slučaj. Jednom mi se desilo da sam jedva uspeo da je vratim u pogon. Sad na ove nove cansa to je rešeno .Znam kako se koristi imam je vec pet godina, kazem samo da se od te crne kape ne vidi žljeb u kardanu i raspeka koja u to leze, i opruga koja pritiska kardan da stoji u tom žljebu je jaka i pravi otpor kad se gura na napred da se ukljuci. I uglavnom moram sa dve ruke da guram, tesko ide sa jednom pogotovo tamo gde je tocak od sejalice pa se tesko prilazi kardanu
Iskreno, za ovih pet godina odnosno šest sezona koriscenja to mi je jedina mana na sejalici, ostalo radi bez greske. Dobro je da su to resiliKod mene isti slučaj. Jednom mi se desilo da sam jedva uspeo da je vratim u pogon. Sad na ove nove cansa to je rešeno .