nesto2
Član
A zato ga više ne viđam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@banecurug
Taj traktor koji ti spominjes nije napravio toliko sati koliko ti kazes vec upola a defekt je mnogo ozbiljniji-vario menjac. Lepo ga tvoji curuzani teraju pa mu dosli glave. Traktor vuce 7 brazdi Kverneland vario plug sa paker valjkom, Rabe setvospremac xx (9-10) metara i jos kojekakve prikljucke. Od letos kad je vukao Welger big baler ga nisam video u Gospodjincima, sve su uzorali DF i JD 6920 sa 4-brazdnim plugovima.
Sto se elektronike tice, nisam neki pristalica preterane elektronike ali mi se nista u zivotu nije otelo i nije mi problem da je koristim. Ziv se covek na sve navikne. Problem mi se javlja jedino kad par dana teram traktor sa reverzerom ne izlazeci iz njega sem kad obavljam osnovne potrebe pa kad sednem u auto sve trazim taj isti reverzer da promenim smer kretanja.
Ma kakva elektronika izgorela dabogda,prezirem je iz dna duše.Nije mi jasno što su ove nove traktore zakomplikovali sa elektronikom grom ih ubio,meni su najmili traktori bez kapi elektronike.Ono jes da je na neki način lakše radit s njima,ali kad bih kupio neki novi fendt i da mi se na njega pokvari elektronika macom bi ga cijelog slomio.
Valjda se popravi pa opet radiš komotno i zaradiš da platiš poravku. Pričate ko kada crkne jedan čip odma pređemo na konja da radimo jer nema nam druge.Kad se batali elektronika onda puca kicma da zaradis za popravku.
Sedi jedan dan da gaziš silažu sa rusom a drugi sa nekim traktorom što ima reverzer pa da te pitam za mišljenje.