Ja imam Einhell aparat za zavarivanje, neki Turbo model, ima pravo dobar ventilator nazad, platio ga 60 evra prije 4 ili 5 godina, radi i dan danas kao zmaj, nema sta nije zavario, od tankih stvari pa do bas debelih zavarivanja i navarivanja, čelika i gusa. Izuzetno dobro me služi i nikad nisam imao ama bas nikakav problem sa njim. Inače ima 160A, bez problema zavaruje i one debele elektrode od 3.25mm, bas sam nedavno nešto navariovao s njima, odvrnuo ga na maksimum i samo zuji, čak je i njih odlično topio, mada naravno najbolji var radi sa 2.5mm. Zavarivao sam jako dugo s njim, tek ponekad se desi da se pregrije, ali ima sigurnosni prekidač (bimetal) koji prekine rad transformatora i ostavi samo ventilator da radi punom parom i čim ohladi transformator, odmah se sam opet upali. To mi se inače desi jako rijetko, samo ako zavarujem npr po 10-15 elektroda zaredom Moja preporuka, jeftiniji teško da ćeš naći.
Takodje ima i Einhell udarnu bušilicu za beton sa štemanjem, i ona je nadrobila brdo betona i izbušila stvarno hiljade rupa, s njom ito nije bilo ama baš nikakvog problema, ima snage i za bušenje i za štemanje. Nju sam isto kupio prije 4-5 godina, uopšte je ne štedim već kad se radi onda se radi punom parom, al nikad me nije izdala. Dakle, sasvim solidan alat.