E-Agrar

Ne, to je tako ne rešeno više od 30god. I on je sad u poznim godinama, neagilan i ne želi da to rešava, a ja držim u zakup već 5god. Ne ispušta mi se ali zakup povećavaju, zarade skoro i da nema, a još ne mogu da ostvarim subvenciju

Ne, to je tako ne rešeno više od 30god. I on je sad u poznim godinama, neagilan i ne želi da to rešava, a ja držim u zakup već 5god. Ne ispušta mi se ali zakup povećavaju, zarade skoro i da nema, a još ne mogu da ostvarim subvenciju
Šta da ti kažem. I ja radim dovoljno zemčje gde nije urađena ostavinska i nemaju nameru da je urade. :(

E sad ovde kod tebe, pošto je ostavinska završena možda ne mora vlasnik lično da reguliše to da se reši u katastru. Jedino ako se reši moraće da ti potpiše ugovor o zakupu.

Pozdrav kolege.
Ima li neko iskustva o unošenju u E-agrar parcela pod zakupom, ako zakupodavac nije rešio pravno imovinske odnose, a može dokazati rešenjem o nasledstvu imovine
Ako i dalje stoji stari vlasnik koji je preminuo (Pročitao sam da stoji) vi tu parcelu ne možete da evidentirate na svoje gazdinstvo (Preko ugovor o zakupu).

Znači dok naslednik ne bude i zvanično naslednik u katastru, vi tu parcelu ne možete da registrujete na vašem gazdinstvu.
U ovakvim slučajevima mora da radi advokat (Pritom ako naslednik nije sposoban onda s njim ide osoba koja ga pazi, da ne kažem neguje odnosno osoba koja ima punomoćje za potpisivanje i plaćanje umesto njega).
Da li je neko prijavljivao zemljište u eagrar kroz opciju "prijava zemljišta po drugom osnovu".
Da li tu može da se prijavi
Iskreno da vam kažem ta opcija ne vredi ništa (Možete vi da evidentirate takvu parcelu preko te opcije ali još nikom nije registrovana parcela na taj način koliko ja znam).

ℹ U obavezi ste da prijavite (Registrujete) svaku parcelu koju radite, e sada znam da ima puno poljoprivrednika da nisu prijavili (Registrovali) baš sve parcele pa ide dok ide (Da se razumemo nije kažnjivo ako ne ubacite sve parcele, samo ne znam šta svašta može da se izmisli).

Poslednja izmena:
Nesto se prica da je pravdanje ukinuto?
Predlog-za-ukidanje-pravdanja-racunima.png

Ako ne vidite Ilustraciju (Sliku)

Poslednja izmena:
koja se menjaju ocigledno kako dune vetar

i kakva sad sledeca zvanicna saopstenja da pratimo kada se ni ovo nije ispostovalo

opet nista negativno prema tebi Srdjane

Nazad
Vrh