Problem je rešenČisto jedno malo obaveštenje (Greška je prijavljena i uzeta na razmatranje, tačnije počeće se na rešavanju pomenute greške da bi poljoprivrednici mogli da verifikuju svoje brojeve telefona).
![]()

.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je rešenČisto jedno malo obaveštenje (Greška je prijavljena i uzeta na razmatranje, tačnije počeće se na rešavanju pomenute greške da bi poljoprivrednici mogli da verifikuju svoje brojeve telefona).
![]()

.
Ima li neko problem sa ulaskom u eSanduče?
eSanduče radi (Provereno)Kod 5 ljudi ne mogu da uđem u sanduče, ne znam gde je problem...
Koja greška se pojavi ?
eSanduče radi (Provereno)![]()
![]()
Prijava je moguća uz pomoć ConsentID aplikacije za prijavu sa visokim nivoom pouzdanosti i bezbednosti, dok mobilna aplikacija eUprava podržava i prijavljivanje korisničkim imenom i lozinkom.
To svakako mora da se stiska Pošalji ponovo kod ili verifikacioni link.Ja sam danas uspešno verifikovao mail. Doduše morao sam da idem na "pošalji ponovo" za kod, ali ga je nakon toga poslo.
Pre toga problem je bio (isto i za br. tel.) što nije stizao kod za verifikaciju.