E-Agrar

Srđane, pišeš mi kao da ništa od toga ne znam i nemam problem s tim, to je u redu.
Međutim, sve to znam, ali ne stižu zahtevi na ConsentID, probao sam na 3 gazdinstva ljudima. Od jutros. Juče ujutru su stizali zahtevi uredno.
Jutros da predam ljudima za refakciju - ćorak.
Četvrto gazdinstvo, ističu mu parametri krajem meseca, rekoh hajde da mu obnovim - ni njemu ne stižu zahtevi na ConsentID.
A telefoni su različiti, 4 komada.
Dobro onda kada znate radite preko Lične karte odnosno preko Elektronskog sertifikata na ličnoj karti (Tu sigurno stižu zahtevi, nema da omane:haha: ). Ujedno preko Elektronskog sertifikata obnovite i parametre za ConsentID.

Ako želite mogu da vam dostavim 100 dokaza da stiže Push notifikacija od aplikacije ConsentID (Jedino ne stižu notifikacije od rezervnih kopija koje su uvezene u aplikaciji treće strane).

Srđane, pogledaj postove pre tvog, ako mi već iz nekog razloga ne veruješ - proradilo pre pola sata
Drugo, ljudi nemaju elektronski sertifikat, džaba što ga ja imam.
Treće, nije ni potreban za obnovu parametara koji nisu istekli...
I ne govorim o notifikacijama, jbš njih - nisu stizali zahtevi.

To piše od 31.7 kod nekih,pokušavao sam drugaru 31. da proverim da li su mu računi u sistemu,samo izbacuje opšta serverska greška a kod mene je hteo,isti telefon isto sve samo kod njega izbacuje grešku ceo taj dan,posle mu nisam proveravao.

Nazad
Vrh