Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada uđete u ConsentID kliknite na Istorija pa se opet vratite Na čekanju.Da li vam radi eagrar i consent id ?
Kod mene ne stize zahtev za odobrenje
Jedna parcela mi se ne poklapa sa ugovorom za 3 m u moju štetu ,da li ima tu leka ili anex ugovora gde se poklapa u m?

Onda tako odradite pošto će podneti zahtev stalno biti U radu (Naravno kada dođe na red vaš predmet).Nije prošla,a nisam u mogućnosti da uradim anex do leta.Zato pitam,da brišem i izmenim zahtev da ne čekam džabe.
Da je problem do vas zahtev bi bio U radu konstatno bez promene.Pozdrav društvo dali je nekom prihvaćen zahtev za mehanizaciju iz 2025 meni stoji još samo primljen neznam dal nije neki problem kod mene
Krenuli su pre par dana sa slanjem resenja za mehanizaciju ali svega dvojica clanova su se javili da su dobili resenja. Pogledaj temu "subvencije za mehanizaciju".Pozdrav društvo dali je nekom prihvaćen zahtev za mehanizaciju iz 2025 meni stoji još samo primljen neznam dal nije neki problem kod mene
kod mene imaJel ima jos nekome da nisu jos verifikovane parcele stoje sa zutom?
U radu stoji