E-Agrar

Ako se sad doda parcela,dali ce dati subvenciju ove god za tu parcelu?
Naravno već je rečeno šta je potrebno da odradite da se i te parcele pojave u zahtevu na ePodsticaji.

Nije problem napisaću ponovo​

📂 Da bi se te parcele na verifikaciji pojavile u vaš zahtev na ePodsticaji potrebno je na tim parcelama staviti beljne kulture.

💬 U slučaju da ste već podneli zahtev bez tih parcela, potrebno je da isti Izmenite i onda ponovo podnesite novi zahtev ali ovog puta i sa tim parcelama koje su u procesu Verifikacije.

💬 Zahtev će biti obrađen tek kada parcele pređu proces provere (Verifikacija).

Da li je nekome za parcelu koja nije “ok” i crveni se pisalo sledece “ overa ne moze biti starija od ugovora”.
Na tim parcelama sam imao neke sitne ispravke oko povrsine i trajanja zakupa. I sada mi je u crvenom i to pise. Da li neko zna sta znaci to?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da to bi trebalo da znaci ali to se nije desilo. Jedan ugovor je zakljucen par dana pre overe a drugi ugovor isti dan overen i zakljucen

Sve je ok ukucano. Obrisao sam parcele i uneo ponovo.. sad opet cekamo

Naravno već je rečeno šta je potrebno da odradite da se i te parcele pojave u zahtevu na ePodsticaji.

Nije problem napisaću ponovo​

📂 Da bi se te parcele na verifikaciji pojavile u vaš zahtev na ePodsticaji potrebno je na tim parcelama staviti beljne kulture.

💬 U slučaju da ste već podneli zahtev bez tih parcela, potrebno je da isti Izmenite i onda ponovo podnesite novi zahtev ali ovog puta i sa tim parcelama koje su u procesu Verifikacije.

💬 Zahtev će biti obrađen tek kada parcele pređu proces provere (Verifikacija).
Ako su parcele koje sam uzeo u zakup sada na verifikaciji, a uneo sam ih u petak, da li sacekati da se uvedu ili mogu da podnesem zahtev za subvenciju? Nisam jos ni obnovio gazdinstvo, da li to uraditi sada bez obzira na cekanje verifikacije? Na tim novim parcelama sam upisao kulturu.

Ubaci biljnu kulturu na te parcele i obnovi rpg .Onda se pojavljuju sve parcela i možeš da predaš za biljnu i za te parcele na verifikaciju.
Staviće te "u radu" zbog verifikacije .

Ako su parcele koje sam uzeo u zakup sada na verifikaciji, a uneo sam ih u petak, da li sacekati da se uvedu ili mogu da podnesem zahtev za subvenciju? Nisam jos ni obnovio gazdinstvo, da li to uraditi sada bez obzira na cekanje verifikacije? Na tim novim parcelama sam upisao kulturu.
Sve je lepo obljašnjeno u citiranom postu pa tako odradite.

Obnovite gazdinstvo ⚠️

Nazad
Vrh