Probajte preko drugog pretraživača, Edge nešto zeza ovih danaDa li jos nekome ne radi e-podsticaji ? E-agrar radi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probajte preko drugog pretraživača, Edge nešto zeza ovih danaDa li jos nekome ne radi e-podsticaji ? E-agrar radi .
Preko telefona ulazim . Tj. pokusavam da udjem .Probajte preko drugog pretraživača, Edge nešto zeza ovih dana
Meni sa kompa isto tako eAgrar radi, podsticaji ne. Sa telefona, sad sam probao mogu da uđem i na ePodsticije.Da li jos nekome ne radi e-podsticaji ? E-agrar radi .
Kod mene bas suprotno 2 dana nece preko chrome, ulazi samo preko edge.Probajte preko drugog pretraživača, Edge nešto zeza ovih dana
Изгледа да има неки проблем са последњим ажурирањем ConsentID апликације на неким iPhone уређајима, уопште не може да се уђе у апликацију.
Nemam kod sebe Iphone uređaj da bi mogao da potvrdim problem i da nađem rešenje za otklanjanje (Ili preskakanje) tog problema.Imao ja juče, na jednom od tri.
Morao ponovo instalirati aplikaciju i onda po kod u postu i posle bez problema
Dok vam se ne verifikuju parcele biće tako.@Srđan01
Poslao zahtev sa 2 parcele koje su sa zutom za verifiksciju
I sad mi pise "U radu"
Jel zbog tih parcele ili mozda nesto drugo?
Mnogima je zahtev prešao iz Primljen u Prihvaćen (Sada se čeka rešenje, pa ga vi prihvatite pa onda ide odricanje od žalbe iNista srdjane od onog obracanja ministra da danas krece sa isplatama subvencija? Opet ne kosta nista da slaze.
dolaze na tekući račun).M
Mnogima je zahtev prešao iz Primljen u Prihvaćen (Sada se čeka rešenje, pa ga vi prihvatite pa onda ide odricanje od žalbe idolaze na tekući račun).
Stiglo resenje pre pola sata u e sanduce.
,znači sutra po pravilu dobijate opciju (Na ePodsticaji) za odricanje od žalbe pa sledeće nedelje ide isplata.