E-Agrar

Nece tako proci. To su namerno uradili samo da bi morali da brisemo pa da verifikuju ponovo. Koja im je to fora :unsure:

Treba da ubacim nove parcele u gazdinstvo. Da li da ubacim, sačekam verifikaciju i tek posle da obnovim gazdinstvo ili da prvo obnovim gazdinstvo a posle da ubacim nove parcele?

Nema veze, svejedno. Obnovio gazdinstvo pocetkom januara, a dodao neke parcele pre neki dan.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Kod mene nije moglo. Nije hteo sistem da prihvati promenu trajanja zakupa. Nisam mogao sam to da uradim. Nazvao call centar, i jedna teta kaze ne moze tako. Moraju da se obrisu parcele pa ispocetka.

Mislim da je najbolje praviti ugovor o zakupu tako da zakup istice na jesen ili najkasnije u januaru, tako da se ima vreme napraviti novi ugovor,,kod nas izgleda se ugovori prave kad treba za konkurs za subvencije.

Nece tako proci. To su namerno uradili samo da bi morali da brisemo pa da verifikuju ponovo. Koja im je to fora :unsure:
Nije tačno . Barem u mom slučaju . Pre nove godine samo sam uradio nov ugovor koji sam priložio i za 24 sata je bilo verifikovano. A sad sam ubacio nov ugovor evo proslo 5 dana i dalje stoji žuto. Pre isteka zakupa uneti nov ugovor i nema brige.

Nije tačno . Barem u mom slučaju . Pre nove godine samo sam uradio nov ugovor koji sam priložio i za 24 sata je bilo verifikovano. A sad sam ubacio nov ugovor evo proslo 5 dana i dalje stoji žuto. Pre isteka zakupa uneti nov ugovor i nema brige.
Nisi u pravu. 9 februara mi isticao zakup, prilozio novi ugovor 2 februara, i nije proslo. Zvao e agrar, rekli brisi parcele pa ubaci sve ispocetka.

Nisi u pravu. 9 februara mi isticao zakup, prilozio novi ugovor 2 februara, i nije proslo. Zvao e agrar, rekli brisi parcele pa ubaci sve ispocetka.

Joooj, gde si video da ovde rešavaju probleme za 5 dana, ja sam recimo mesec dana uneo nov ugovor i bez brisanja produžio zakup u e agraru

Ne znas ti to radiš zato nije prošlo. 😅🤣😂 šalim se malo.
Kod mene je prošlo šta da ti kažem. I to za manje od 24 sata već je bilo verifikovano.

Imam nešto zemlje na gazdinstvu gde mi zakup ističe 28.3.2026. Napraviću nove ugovore ali u toku marta pošto su ljudi sad u inostranstvu. Da li da sad obnovim gazdinstvo i podnesem za subvencije sa ovim ugovorima? Brine me ako moj zahtev bude u obradi a ja onda obrišem i dodam ponovo parcele?

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
Nemoj podnositi zahtev dok ih ne overis ponovo, mada je pitanje i kada ce poceti i do kada ce trajati.. prosle godine si mogao da podneses zahtev iako je parcela bila u verifikaciji, prihvatali su.. Kad podneses zahtev vise nema dodavanja parcela u zahtev.. a produzetak ugovora vise nije moguc, nego samo brisanje pa ponovno ubacivanje novog ugovora..da li trajno ili trenutno, to se ne zna..

Nazad
Vrh