paorpaor
Član
Nece tako proci. To su namerno uradili samo da bi morali da brisemo pa da verifikuju ponovo. Koja im je to fora 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DaJel se parcele automatski izbrisu kad istekne ugovor?
Meni je proslo. Samo sam prilozio novi ugovor i promenio datum isteka. Kroz par dana je bilo verifikovano.Nece tako proci. To su namerno uradili samo da bi morali da brisemo pa da verifikuju ponovo. Koja im je to fora![]()
Nije tačno . Barem u mom slučaju . Pre nove godine samo sam uradio nov ugovor koji sam priložio i za 24 sata je bilo verifikovano. A sad sam ubacio nov ugovor evo proslo 5 dana i dalje stoji žuto. Pre isteka zakupa uneti nov ugovor i nema brige.Nece tako proci. To su namerno uradili samo da bi morali da brisemo pa da verifikuju ponovo. Koja im je to fora![]()
Nisi u pravu. 9 februara mi isticao zakup, prilozio novi ugovor 2 februara, i nije proslo. Zvao e agrar, rekli brisi parcele pa ubaci sve ispocetka.Nije tačno . Barem u mom slučaju . Pre nove godine samo sam uradio nov ugovor koji sam priložio i za 24 sata je bilo verifikovano. A sad sam ubacio nov ugovor evo proslo 5 dana i dalje stoji žuto. Pre isteka zakupa uneti nov ugovor i nema brige.
Joooj, gde si video da ovde rešavaju probleme za 5 dana, ja sam recimo mesec dana uneo nov ugovor i bez brisanja produžio zakup u e agraruNisi u pravu. 9 februara mi isticao zakup, prilozio novi ugovor 2 februara, i nije proslo. Zvao e agrar, rekli brisi parcele pa ubaci sve ispocetka.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Nisi u pravu. 9 februara mi isticao zakup, prilozio novi ugovor 2 februara, i nije proslo. Zvao e agrar, rekli brisi parcele pa ubaci sve ispocetka.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ne znas ti to radiš zato nije prošlo.šalim se malo.
Kod mene je prošlo šta da ti kažem. I to za manje od 24 sata već je bilo verifikovano.
Da tako je . Dok ne prođe verifikaciju.Stoji zuto sa prilozenim novim ugovorom?
Nemoj podnositi zahtev dok ih ne overis ponovo, mada je pitanje i kada ce poceti i do kada ce trajati.. prosle godine si mogao da podneses zahtev iako je parcela bila u verifikaciji, prihvatali su.. Kad podneses zahtev vise nema dodavanja parcela u zahtev.. a produzetak ugovora vise nije moguc, nego samo brisanje pa ponovno ubacivanje novog ugovora..da li trajno ili trenutno, to se ne zna..Imam nešto zemlje na gazdinstvu gde mi zakup ističe 28.3.2026. Napraviću nove ugovore ali u toku marta pošto su ljudi sad u inostranstvu. Da li da sad obnovim gazdinstvo i podnesem za subvencije sa ovim ugovorima? Brine me ako moj zahtev bude u obradi a ja onda obrišem i dodam ponovo parcele?
Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk