E-Agrar

Kako uneti parcelu u eagrar, ako nije uredjena (suprug je preminuo) rasprava je bila ali supruga to nije odradila do kraja? verovatno... Znači pola se vodi na nju a druga polovina na pokojnog.
Poštovani @Jugos ,

Ukoliko je prevedeno u katastru na nju prilikom dodavanja parcele biće Vam vidljiva u sistemu, ukoliko u katastru nije rešeno, završiti prvo to pa onda uneti u aplikaciju.

S obzirom da je ostavinska završena, trebalo bi da je već vidljivo.

Suprug i supruga imaju zajedničku imovinu tipa na nekoj parceli imaju udeo 95051/200000. Ugovor o zakupu potpisao je samo suprug da mi daje na korišćenje navedenu površinu parcele. Overili smo kod notara, ali sad razmišljam hoće mi tako prihvatiti u e-agraru ili treba da bude i prostor za potpis njegove supruge pošto je zajednička imovina?

Šta piše u katastru, da li je samo on vlasnik ?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Suprug i supruga imaju zajedničku imovinu tipa na nekoj parceli imaju udeo 95051/200000. Ugovor o zakupu potpisao je samo suprug da mi daje na korišćenje navedenu površinu parcele. Overili smo kod notara, ali sad razmišljam hoće mi tako prihvatiti u e-agraru ili treba da bude i prostor za potpis njegove supruge pošto je zajednička imovina?
Trebalo bi oboje da potpisu ali posto si vec napravio ugovor onda probaj tako da prilozis pa ako prodje prodje.

Trebalo bi oboje da potpisu ali posto si vec napravio ugovor onda probaj tako da prilozis pa ako prodje prodje.
Hvala, sad sam za to zakasnio da oboje potpisu,ali dobio sam info iz kontakt centra da moze samo suprug da potpise ugovor, ali da prilozim isto overenu izjavu supruge da je saglasna da se parcela da u zakup pa cu tako probati.

Nazad
Vrh