E-Agrar

Kako da proverim kad mi isticu parametri?
  • Uđite u ConsentID
  • Ukucajte PIN
  • Kliknite ID
  • Ispod vašeg Imena i Prezimena piše Važi do:

Takođe ćete dobiti i poruku na mail sa sledećim sadržajem:

Pošiljaoc: Portal eUprava RS

Naslov poruke: Obaveštenje o isticanju sertifikata (parametara) na mobilnoj aplikaciji ConsentID

Sadržaj poruke: Dragi korisnici usluga elektronske uprave,

Obaveštavamo vas da uskoro ističe vaš sertifikat (parametri) na mobilnoj aplikaciji ConsentID.

Molimo vas da po prijemu ovog mejla, a pre isteka sertifikata, obnovite sertifikat i aktivirate aplikaciju ConsentID. Uputstvo za obnavljanje sertifikata dostupno je u prilogu mejla.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati preko Kontakt forme koja je dostupna na linku:

Srdačan pozdrav,

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu

Poslednja izmena:
Meni je istekao moram sutra u pošti pa da napravim nov

Sertifikat u policiji.
Ako ga imaš, sam sebi izdaješ parametre, ne treba ti pošta.
Ko ima sertifikat na LK ne treba mu consent. Mnogo lakše i preglednije se odradi sve na kompu. Naravno treba čitač za LK koji košta 1.000 din i da se instaliraju ti programi koje je srdjan postavio...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nemoj čekati mail,nikad se ne zna hoće li poslati,obnavljaj dok nije istekao da ne bi morao u poštu ponovo...
Možeš obnoviti i nekoliko meseci ranije.

Meni ističe iduće nedelje, kad će poslati mail sa pretpostavljam sa kodom za obnovu?

Uputstvo sam napisao gore​

U mejlu vam neće biti poslat kod (Registracioni ključ) već sledeće:

Pošiljaoc: Portal eUprava RS

Naslov poruke: Obaveštenje o isticanju sertifikata (parametara) na mobilnoj aplikaciji ConsentID

Sadržaj poruke: Dragi korisnici usluga elektronske uprave,

Obaveštavamo vas da uskoro ističe vaš sertifikat (parametri) na mobilnoj aplikaciji ConsentID.

Molimo vas da po prijemu ovog mejla, a pre isteka sertifikata, obnovite sertifikat i aktivirate aplikaciju ConsentID. Uputstvo za obnavljanje sertifikata dostupno je u prilogu mejla.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati preko Kontakt forme koja je dostupna na linku:

Контакт

eid.gov.rs
eid.gov.rs

Srdačan pozdrav,

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu

Znači nemojte čekati mail već odradite obnovu parametara po mom uputstvu. Ako se ne snađete dostavite mi u PP vaš mail za logovanje (Koji koristite za eAgrar) i odobrite mi ulazak preko ConsentID i biće vam sređena obnova.

Pozdrav društvo bio sam u pošti uzeo nov kod ubacio obnovio i sve super. Inače bolje obnoviti dok ne istekne.ali inače nije ništa komplikovano ni jad istekne. Pozdrav i hvala

Gde u Novom Sadu mogu da se dobiju parametri za ConsentID aplikaciju?
Pošta, PSS ili vi sami (Sertifikat na ličnoj karti).

Kod nas u opštini Alibunar ne daju u pošti parametre 😂😂 jbg nisu još na tom nivou 🤷
Ako vam nisu istekli parametri za ConsentID odradite kako sam gore napisao

Ako su vam istekli​

Jedino da odete u PSS ili sami da izdate sebi parametre pomoću važećeg sertifikata na ličnoj karti (Ako je istekao idite u MUP i zatražite reizdavanje sertifikata na ličnoj, dobićete dva formulara što će te potpisati i onda to predate službeniku).

Nazad
Vrh