E-Agrar

Komsija mi je dao zemlju u zakup,star je i ne moze vise da radi. Napravili smo ugovor,ali ne mogu da ubacim njegove parcele u E-agrar,zato sto su u njegovom gazdinstsvu,a on je to upisao pitaj boga od kad,a na E agraru se nikad nije registrovao,automatski nije ni obnavljao gazdinstvo od kad je uveden E-agrar. E sad,mene interesuje,kako da pristupimo njegovom gazdinstvu i kako da obrisemo te parcele.

Komsija mi je dao zemlju u zakup,star je i ne moze vise da radi. Napravili smo ugovor,ali ne mogu da ubacim njegove parcele u E-agrar,zato sto su u njegovom gazdinstsvu,a on je to upisao pitaj boga od kad,a na E agraru se nikad nije registrovao,automatski nije ni obnavljao gazdinstvo od kad je uveden E-agrar. E sad,mene interesuje,kako da pristupimo njegovom gazdinstvu i kako da obrisemo te parcele.
izvadite parametre za consentID , u posti ili pss, instalirate aplikaciju na mobilni,udjete na e agrar na njegovo gazdinstvo i obrisete parcele,posto su sva gazdinstva iz trezora povucena u erpg

A kako ide ako nosioc gazdinsta promeni prezime, kako moze u eagraru to da odradi?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Mozes mozda i u trezoru, ali u pss sigurno.
Povedi nosioca sa sobom i ponesi neki telefon sa sobom gde ces instalirati consentid i resice ti za 5min.
Ja sam radio

A kako ide ako nosioc gazdinsta promeni prezime, kako moze u eagraru to da odradi?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Kroz Opšte zahteve podnesite zahtev za promenu prezimena.

Naslov: Molba za promena prezimena nosioca gazdinstva

Opis zahteva: Napišite šta želite

Napomena: U prilogu vam dostavljam očitanu ličnu kartu gde piše novo prezime

Dostava dokumenta: Očitana lična karta

💬 Kada je nosioc to odradio neka obavezno pozove 0800 106 107 i neka kaže da je podneo Opšti zahtev i neka ih zamoli da promene prezime.

Nosioc gazdinstva mora da ode u poštu sa ličnom kartom po parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID.

Kada dođe kući instalira ConsentID

Unese parametre sa papira

Loguje se na platformu eRPG pomoću email adrese koja piše na papiru i odobri ulazak u gazdinstvo preko ConsentID.

Kada je ušao oslobodi (Obriše) parcele iz gazdinstva.

Obavezno neka podnese i zahtev za brisanje gazdinstva.

Napomena: To gazdinstvo je već otišlo u Pasivni status (Zbog ne obnavljanja samog gazdinstva).

Nazad
Vrh