E-Agrar

Pre neki dan mi je bio poljoprivredni inspektor u kontroli da utvrdi da li je posejano ono što je i prijavljeno. Ove godine je sve u redu. Prošle godine na jednoj parceli sam prijavio kukuruz a pošto su mi pojeli golubi posejao sam suncokret a nisam izmenio u eagraru. Da li će me zbog toga staviti u pasivan status?
Aca?

Pre neki dan mi je bio poljoprivredni inspektor u kontroli da utvrdi da li je posejano ono što je i prijavljeno. Ove godine je sve u redu. Prošle godine na jednoj parceli sam prijavio kukuruz a pošto su mi pojeli golubovi posejao sam suncokret a nisam izmenio u eagraru. Da li će me zbog toga staviti u pasivan status?
Nikako mi nije jasno kako može sada saznati ša si radio prošle godine?

Utvrđuje po biljnom ostatku

Је л' се шалиш или стварно гледао? Ај опиши мало како је све текло, је л' било најављено, је л' баш сваку парцелу или је било спремљено на којим ће...?

Како баш иду у те контроле код оних који раде, како не иду код оних што ни не знају где су им парцеле ни шта је посејано на њима а узимају субвенције....

Је л' се шалиш или стварно гледао? Ај опиши мало како је све текло, је л' било најављено, је л' баш сваку парцелу или је било спремљено на којим ће...?

Како баш иду у те контроле код оних који раде, како не иду код оних што ни не знају где су им парцеле ни шта је посејано на њима а узимају субвенције....
Nije bilo ništa najavljeno nego samo banuli. Išli na te parcele što imam upisano u eagrar

Nazad
Vrh