Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moraš da obnoviš zahtev u e podsticaje ideš na zahtev koji ti stoji u radu klikneš na detalji pa kad se otvori ideš gore izmeni zahtev onda tu pratiš sveKonacno su mi verifikovali sve parcele,sve se normalno uklapa,ali zahtev stoji u radu.
Sta bi trebao da uradim?
Ja sam ih ubacio 25.03. I verifikovane vrlo brzo sem jedne koja nije do pre tri dana. Kad je sredjena odmah obnovio zahtev posle par sati. Pisalo izmenjen pa sledeći dan privhaćen i juče dobio u sanduče obaveštenje. Sad čekam odricanje od žalbe.
Meni od 3.3. Stoji na verifikaciji parcela. Zahtev je pre nedelju dana prešao u "u radu"....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Meni su verifikovali parcele pre 3-4 dana koje su bile dodate u gazdinstvo polovinom januara.Čudno. Jer je žuti uzvičnik. Nije crveno
Ja mislim da sam uneo 23.3.Da obnoviš zahtev.
Kad si ubacio parcele da su ih sad verifikovati.Moje od 20.3 još nisu.
Pa to. Kontam da ima problem prešlo bi u crveno...
Благо теби, јбт мени за поврат од осигурања стоји измењен, а за субвенције примљен и никако три парцеле да ми верификују. Слао меил-ове и ништа ни одговора ни верификације.Ja sam ih ubacio 25.03. I verifikovane vrlo brzo sem jedne koja nije do pre tri dana. Kad je sredjena odmah obnovio zahtev posle par sati. Pisalo izmenjen pa sledeći dan privhaćen i juče dobio u sanduče obaveštenje. Sad čekam odricanje od žalbe.
Sada moraš da izmeniš zahtev u e podsticajeСада гледали син и ја и верификовали су ми три парцеле које су биле жуте. Вероватно ће сада бити мало брже све остало.![]()
Da bi se osvežio zahtevSada moraš da izmeniš zahtev u e podsticaje