E-Agrar

I naravno hvala svi vama koji ste mi pomogli na bilo koji način kako je ko znao da uspem i dali vaše mišljenje

Ja sam ih ubacio 25.03. I verifikovane vrlo brzo sem jedne koja nije do pre tri dana. Kad je sredjena odmah obnovio zahtev posle par sati. Pisalo izmenjen pa sledeći dan privhaćen i juče dobio u sanduče obaveštenje. Sad čekam odricanje od žalbe.

Meni od 3.3. Stoji na verifikaciji parcela. Zahtev je pre nedelju dana prešao u "u radu"....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Meni od 3.3. Stoji na verifikaciji parcela. Zahtev je pre nedelju dana prešao u "u radu"....

Sigurno je nastao problem oko te parcele, pozovite 0800106107 pa vidite tačno gde je nastao problem.​

Ako želite imate mogućnost da se odreknete verifikacije za tu parcelu (Pa kada dobijete subvencije onda je naknadno opet stavite na Verifikaciju)
Obrazac https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1994823

Čudno. Jer je žuti uzvičnik. Nije crveno

Meni su verifikovali parcele pre 3-4 dana koje su bile dodate u gazdinstvo polovinom januara.
Zvao i pisao xx puta, i uvek dobio odgovor "morate sačekati", i na kraju dočekao. Osvežio zahtev koji mi je bio "u radu" i već sutradan zahtev prešao u prihvaćen.
Tako da je moj savet:
moraš sačekati.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja sam ih ubacio 25.03. I verifikovane vrlo brzo sem jedne koja nije do pre tri dana. Kad je sredjena odmah obnovio zahtev posle par sati. Pisalo izmenjen pa sledeći dan privhaćen i juče dobio u sanduče obaveštenje. Sad čekam odricanje od žalbe.
Благо теби, јбт мени за поврат од осигурања стоји измењен, а за субвенције примљен и никако три парцеле да ми верификују. Слао меил-ове и ништа ни одговора ни верификације. 😡😭
Све одрађено 21.03.

Za osiguranje i meni stoji "izmenjen" već mesec dana.
A za 18k noćas oko ponoći prihvatio rešenje, a jutros me sačekalo odricanje od žalbe.
Valjda sad već nema mnogo zahteva u obradi pa rade brzinski, za sve pare...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Сада гледали син и ја и верификовали су ми три парцеле које су биле жуте. Вероватно ће сада бити мало брже све остало. 🤔

Nazad
Vrh