pixixi
Član
kombivit,humistart,kaptan,afinex...to je poslednje a pre toga svasta nesto ali dzabe...tako je pocelo i prosle godine krajem avgusta i pocetkom septembra odjednom lisce krene ravnomerno da zuti i ode cela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kombivit,humistart,kaptan,afinex...to je poslednje a pre toga svasta nesto ali dzabe...tako je pocelo i prosle godine krajem avgusta i pocetkom septembra odjednom lisce krene ravnomerno da zuti i ode cela.
U pravu si ostavljao sam malo duze ramene a kratio sam ih,to sam uradio po preporuci jednog kolege s foruma za koga mislrm da dosta zna oko voca i rezidbe,on mi je rekao da ostavim malo duze ramene da ih ne kratim puno da bih isprovocirao rast bocnih grana i ima ih sad dosta jer kad se orezu jace teraju u vis i bujaju previse...mada kad je erwinije krenula prosle i ove godine sve su te krosnje sad poremecene,orezane osusene grane kako je moralo i sad dosta stabala ne lici ni na sta.Stvarno mi je zao kada vidim ovakve slike. Ja sam u prvoj godini i jos formiram krosnju... Verovatno to i mene ceka ali sta je tu je. Da li si kratio grane i ako jesi na kojoj duzini? Cini mi se da su dosta dugacke ramene grane, ja sam planirao da ih prekratim na 70cm? Vazu formiram