Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzeo sam tek 20.marta u arendu, bilo je uzorano 4 jutra(jako lose) a ostalo sam istanjirao par dana pre setve. Jos sam platio 125 e za to erlavo oranje...Ova arenda ce te bas zakopati.Nisi je prskao totalom pre oranja?
Poceo je jedno 5 krugova sa pretpluznjacima pa je skinuo, gusilo strasno. Posle nije gusilo mnogo al je sve ostajalo odgore.Имењаче јел то што је орано са имт плугом без предплужњака ? Доста боље изгледа сунцокрет на ораном са лемкеном стварно добар плуг злата вреди
Nemam pojma, tako je fabricki.Kolega,mogu li da pitam cemu dva retrovizora na desnoj strani traktora?
Meni svake godine ostane 5-6 vreća i to normalno posejem bez problema, do ove godine. Sad ni jedna od 3 vreće nije valjano nikla...Zanimljivo da svi pravimo neke greske za koje nema pravog objasnjenja, meni je bilo doslo staro sjeme ali sam bio pribran u toj situaciji i trazio da se sjeme zamjeni. Medjutim jednu pacelu sam lose pripremio zbog zurbe, na kraju imam nejednako nicanje, jedan kukuruz ima cetri pera dok drugi tek sad nice, ni sam ne znam zasto nisam sve obaveze odgodio i uradio posao kako treba...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Nisam baš siguran, misliš po pregledima?Radoslave ti i Marko traktorista ste hit na Y.T.
Što se mene tiče ja bih mu dao ako hoće i ovako posejano, ne bih ni uzimao nego sam se bojao da dužnik i dug ne odlepršaju...Radoslave, trebao si ponuditi košiji Dejanu u podzakup onu jednu njivu.
Pratite mene ili Čika Acu?Sad Radoslav moze mirno da spava,ne mora vise da se jedi,pratimo te![]()
Trudim se da budem objektivan iako verovao ili ne u komentarima ima ljudi koji me napadaju da hvalim Armu a drugi da previše kudim i da to nije baš tako...Pa tebe,kako da kupim Armu ,prvo nam ti otkrijes sve njihove nedostatke onda mi kad odemo na sajam moz da se cenkamo sa njima za cenu![]()