Druženje 2025/2026

Goran G.

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
2 Nov 2009
Poruka
6.814
Priblizio se kraj godine , vreme je za novo druzenje .
Hajdemo predloge za lokaciju i datum!
Hocemo li sad pred nastupajuce slave ili da ostavimo termin za februar?

Kao kvočka uzice 😂

Ovo ce biti druga godina kako ne idemo na docek nove godine, mladost je stala u Srbiji, malo je morbidno da nesto dočekujemo i slavimo. Od pada nadstresnice ne idemo ni na kakve manifestacije koje organizuju ova bagra, a na neke sam isao 30godina nez izuzetka.

Ja sam svega par puta bio na doceku NG negde u restoranu/kaficu, obicno je kucna varijanta.. Nije mi to nesto kad ne moze da se progovori ni sa kim od preglasne muzike..

Išli smo po restoranima i kafićima u vreme dok smo jurili sojke, sada su se okolnosti promenile.
Žena ne da da se ide u lov na zadivljalo meso. 😂

Ovde sve neki kilavci!
Ja sa 51 i dale idem kao da sam klinac od 18.Odlazim od kuce 31.12. oko 13h a nevracam se pre 1.1. u 4 ujutru. Zena je vec navikla posle 30 godina da me ni nepita gde idem i sta radim.
Mada,nije joj tesko ni proveriti gde sam , jer se sve vidi na fejsu. 8-)

Ma digla zena ruke od bitange 😂😂

Sto se tice skupa mislim da je vec godinama jasno da je februar pogodan mesec za ova desavanja a da niko ne bude ostecen zbog slava, klanja, sto u decembru ima pregršt.

Ovde sve neki kilavci!
Ja sa 51 i dale idem kao da sam klinac od 18.Odlazim od kuce 31.12. oko 13h a nevracam se pre 1.1. u 4 ujutru. Zena je vec navikla posle 30 godina da me ni nepita gde idem i sta radim.
Mada,nije joj tesko ni proveriti gde sam , jer se sve vidi na fejsu. 8-)
SVaka cas.
Ja priznam.zanemareno to 31.12.
Uglavnom kuci.
Ostalim danima ,naravno.

Nazad
Vrh