cvejka
Član
Imao sam tupanjac tesku 4.4m zamenuta je za tupanjac poluteska 6.4m klin 25x25.vucem je sa rusom 1025.2 bez problema i uradi mnogo bolje od setvospremaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vucem je 10-11km,treci reduktor-3brzinaKoliko brzo je vučeš?
Da....ali...moj zakljucak.Priprema zemlje sa teskim drljacama moguca je ali ipak zahteva sejalicu sa diskovima.Nodetka ipak trazi spremac....Znam da nisam napisao nista novo,ali posto ovu temu nisam nikad posetio pa ajd da kazem moje vidjenje.Posto sam usluzno sejao sa nodetkom njive koje su pripremljene sa teskom drljacom...
Imao sam tupanjac tesku 4.4m zamenuta je za tupanjac poluteska 6.4m klin 25x25.vucem je sa rusom 1025.2 bez problema i uradi mnogo bolje od setvospremaca
Na punom gasu ta brzina?Vucem je 10-11km,treci reduktor-3brzina
Na punom gasu ta brzina?
Isti traktor 1025.2 druze stim da tesku kad sam imao kad je spustim nisam mogao da krenem,morao sam da krecem ida pustam dok sa ovom poluteskom 6.4 spustim i krecem bez problemaA i 4,4m tesku si vukao sa Rusom 1025?
Rekao bih da je IMT-ova, četvorokrilna, i ne, ne bi zaista bilo skupo namontirati joj rotore, koliko vidim, postoje i mesta, najverovatnije je već imala rotore...
Pa meni neće...Pa ti rece nece biti skupo staviti rotore na nju