Drljače

Imao sam tupanjac tesku 4.4m zamenuta je za tupanjac poluteska 6.4m klin 25x25.vucem je sa rusom 1025.2 bez problema i uradi mnogo bolje od setvospremaca

Komšija da li mogu ovi rotori da se naprave i za moju trokrilnu drljaču i koliko para izađe da se uradi komplet?

Da....ali...moj zakljucak.Priprema zemlje sa teskim drljacama moguca je ali ipak zahteva sejalicu sa diskovima.Nodetka ipak trazi spremac....Znam da nisam napisao nista novo,ali posto ovu temu nisam nikad posetio pa ajd da kazem moje vidjenje.Posto sam usluzno sejao sa nodetkom njive koje su pripremljene sa teskom drljacom...

Ja od kada sam kupio tesku drljacu svako zrno nikne,dok sa spremacem nije tako bilo.Ali kao sto kaze kolega @srdjan7 mora biti suvo.

Ma eno joj metalnih nosača zavarenih na zadnjem delu drljače, valjda dobro vidim? :sta:
Dosta je teška, i za nošenje i za rad s njom treba malo jači traktor od 539...
Sad kad navale ovi IMT-ovci, Fergusonovci, samo dok vide šta napisah...

- - - - - - - - - -

A možda je i OLT-ova, ako je PLAVA boja, onda je OLT, ako je CRVENA, onda je IMT...
Ova tvoja je namazana raznim bojama, ali bih ipak rekao da je IMT...

Ti nosaci su fabricki,tako je i stigla iz fabrike davne 84te
Imam imt 560,tako da je nije problem nositi..:)
Koliko bi kostali ti rotori za nju? planiram da je ofarbam na prolece,da lici na nesto:osmeh:

Ne znam pošto bi koštali rotori, zaista...
Bilo bi lepo kad bi nabavio original njegove...
Taj traktor će raditi s njom i uz to će da peva...

Pa vidis da ne znam ni koja je marka:osmeh: fabricka boja nije bila sigurno crvena..
Ako neko zna gde imaju original rotore,nek napise cenu..
Al prvo da saznamo koja je marka u pitanju:haha:

Imaš Oglase...:haha:
Ukucaj u Google pretraživaču "rotori za drljaču" pa se informiši...
Samo nemoj da "odlepiš" kad budeš cene video...:cao:

E ako je Plava, onda je OLT...:osmeh:

Ma nije ni plava bila,ne mogu da se setim boje sad..**greška li ga,neka bzvz boja bila:osmeh:
Pa ti rece nece biti skupo staviti rotore na nju :haha:

Nazad
Vrh