Kakvi seoski majstori, kakvi bakraci.zar nemoze kao nekad da se ustanovi potrosenost nekog dela onako od oka ili kod bilo kog majstora koji se bavi masinskom obradom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi seoski majstori, kakvi bakraci.zar nemoze kao nekad da se ustanovi potrosenost nekog dela onako od oka ili kod bilo kog majstora koji se bavi masinskom obradom?
Galicije druze da je puno jeste,da vredi vredi...da te pitam,imas li ti radionicu opremljenu da vrsis apsulutno sve popravke na tvom kejsu,ako imas vredi...ako mislis da ga popravljas u nekoj supi gde i nemas mogucnost npr da uradis sam menjac onda si bacio pare.Јел то много новаца?
ja sam čuo da to na starijim masinama sve moze da se lako odradi bez kompjutera,kazu da je slicno imt-uKakvi seoski majstori, kakvi bakraci.
A ja imam servisni manual za 5120-5130-5140 i dajem ga potpuno besplatno,samo treba pitati.Eno liste knjiga,samo kazete sta treba i ja vam posaljem...potpuno dzabe,ni hvala ne trazim.
Poslato sa Samsung Galaxy