Karamunjos
Novajlija
To su mozda one spulne magnetne sto otvaraju ventile ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kocnice ti ide Atf ali ono crveno.U subotu zamenjeno ulje i filteri,u ponedeljak radio malo ozbiljnije od probe. Tanjirane 2 parcele prvi put za psenicu gde je bio silazni kukuruz, i 3 parcele gde nije pokupljena slama da pripremim za oranje. Odradio 6ha u 5 parcela i potrosio izmedju 65l evro dizela. Setio sam se da slikam tek po povratku kuci kad sam svratio do kukuruza, malo mu je laka ova kombinacija po nekoj slobodnoj proceni vucena sa ovim brojem i velicinom diskova bi mu bila odlicna. Ali odradice posao ove sezone.
Koje ulje se koristi za kocioni sistem ??
Otvori i probaj sa prekidača direktno.Meni se neki dan desilo da na MF 3060 nije hteo da digne a hoće da spušta iz kabine,a i diže i spušta na prekidaču na blatobranu.Uzmem i otvorim kutiju u kabini kad ono prekidač u redu,ali je neko pomerio potenciometar za visinu dizanja,ja ga okrenem na maksimum i prekidač za dizanje radi normalno.I jedno i drugo nema sta nisam probao kazu u servisu prekidac kao nije dobar nije mi jasno kako cas radi cas ne radi ... Vise sam izludeo
Ne verujem da bi bilo komp.ja sam na rusa skinuo elektricne i stavio obican to bi mu doslo na isto..Ja ga redovno podmazujem svaki drugi dan zavisi koliko dnevno uradim....Koliko bi bilo komplikovano ugraditi manometar za pritisak ulja na Agroplus 95 ?? I koliko cesto treba da se vrsi podmazivanje na postojecim mazalicama ??