mladen87
Član
jesu,gume 13.6 38....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je neko spominjao da postoji mogucnost da se napred stave zadnji tockovi od 539 i u kombinaciji sa ovim uzanim tockovima ne bi trebalo da bude promene prenosnog odnosa prednje i zadnje vuce. Sad da li je tacno, ne znam.I paše sve šraf u šraf??
Dali bi zadnji kotači od 539 pasali napred možda??
Znači da se dobije kombinacija 28" i 38" guma za međurednu.
Imam sličan traktor, a neda mi se doma isprobvati, reko možda je neko več probao
Obrati paznju na prednji trap ako ima prednju suspenziju.Ja imam agrotrona 106 mk2 i sve si se pojelo tu pa sam morao obradjivati,biksnovati itd.I odrati paznju kako odvaja jer glavni cilindar kvacila ti je oko 2000eDa li neko zna nesto o ovoj seriji Dajca, konkretno me zanima ovaj traktor http://e-farm.com/de/item.php?id=VK5CH
Jel to znacia da je bez kabine i prednje vuce za te pare ?Agrofarm 410/420/430 je dostupan u različitim konfiguracijama, sa pogonom na dva ili četiri točka, sa kabinom ili bez nje.