DEUTZ

Stigao Agroplus 100 2000 god. preključe, a evo i nekih slika inače traktor je od mog prijatelja.
qx6su8.jpg
n5haq0.jpg
2u8hxtv.jpg

@mica967
To je malo moderniji nego naš, taj ima i klimu koliko vidim vjv i 6 izvoda hidraulike kao i Ehr dok naš nema !

@Putin
Šta mi vrijedi stavljat kad ce me neka gospoda popljuvat i rec da to nije moje tako da nemam potrebe za tim, ovaj je moderniji od našeg, ovaj nas je obican nema nikakve elektronike !

Slikat cu ga sutra, nisam radio nista jos s njim moram rjesit prednju šajbu, moram ulje mjenjat i filtere nisam jos nista, sad ce za par dana kad ga u radionu utjeramo poslikat detaljno samo moj je osiromašeni nema nista elektronike, sve se mehanički pali !

A ma može se i bez ehr-a, nemam ga ni ja na Sameu

Imaš 2 para izvoda, kompresora nema, gume 24"-34"??
2 para ima, ima i kompresor, tako je gume su te, ma fin traktorcic samo ovaj moj je stojo godinama vani nikad nista nije radio, malo me jos nervira nema brzo kačenje što ću vjv prepravit, a stavit cu ga u oglas naravno ko i sve sto imam, ako dobijem pristojne novce naravno da cu prodat pa nije on mene kupio ali ici ce taj na kompletno farbanje jer je boja izbljedila jako !

ratarhr, probaj prvo neku polir pastu pa ako ona ne odradi posao onda na farbanje, ipak je to noviji traktor ne vjerujem da je boja uništena

Puca boja, vidit cu s majstorom za boje kako je najbolje, nije taj tratkro jos stavljen u funkciju, stoji posto sad imam preceg posla !

@Putin
Šta mi vrijedi stavljat kad ce me neka gospoda popljuvat i rec da to nije moje tako da nemam potrebe za tim, ovaj je moderniji od našeg, ovaj nas je obican nema nikakve elektronike !
Шта те брига ко их шиша,има њих неколико дежурних који мисле да су попасли сву памет света па спопадају редом,само ти постави...Купио си добар трактор,то је једини од странаца које бих ја узео,наравно после МТЗ..

Nazad
Vrh