Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plaćen je 19.500 evra,ima klimu i 8 izvoda hidraulike.Prednje gume su 28" a zadnje 38".@mica967
To je malo moderniji nego naš, taj ima i klimu koliko vidim vjv i 6 izvoda hidraulike kao i Ehr dok naš nema !
2 para ima, ima i kompresor, tako je gume su te, ma fin traktorcic samo ovaj moj je stojo godinama vani nikad nista nije radio, malo me jos nervira nema brzo kačenje što ću vjv prepravit, a stavit cu ga u oglas naravno ko i sve sto imam, ako dobijem pristojne novce naravno da cu prodat pa nije on mene kupio ali ici ce taj na kompletno farbanje jer je boja izbljedila jako !A ma može se i bez ehr-a, nemam ga ni ja na Sameu
Imaš 2 para izvoda, kompresora nema, gume 24"-34"??
Шта те брига ко их шиша,има њих неколико дежурних који мисле да су попасли сву памет света па спопадају редом,само ти постави...Купио си добар трактор,то је једини од странаца које бих ја узео,наравно после МТЗ..@Putin
Šta mi vrijedi stavljat kad ce me neka gospoda popljuvat i rec da to nije moje tako da nemam potrebe za tim, ovaj je moderniji od našeg, ovaj nas je obican nema nikakve elektronike !
Zanimljiv traktor,bio bii dobar za silo kombajn
za šta ti najviše služi?