Vladimir Milin
Član
- Učlanjen(a)
- 27 Jan 2009
- Poruka
- 77
TIM MOTORS ZRENJANIN sve ima za dajca i zf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
torpedo je napisao(la):Može biti samo 70 i neko godište ako ti kaže da je mladji od 81, laže te
http://www.konedata.net/Traktorit/deutz.htm
pogledaj malo ovde
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Slusam juce na b92 reportazu o deutz fahr u i kad sam cuo da se samo traktori preko 200 konja proizvode u nemackoj a da se jos proizvode u indiji , poljskoj i italiji nisam mogao da verujem. Ima li ikog osim imta da ne proizvodi traktore u indiji ? A u nekadasnjoj fabrici djuro djakovic proizvode kombajne ali samo po narudzbini . Sve se svelo na indiju .
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.Mehanizator_mr je napisao(la):Da se uključim u temu.
Nije tačno ovo gore navedeno.
Serije Agrotron K, M i X se proizvode u Lauingenu u Nemačkoj (svi imaju Deutz motore Euro3 i ZF menjače), modeli Agroplus, Agrofarm, Agrotrac(Euro1 Same) i Agrotron L u Italiji, grad Treviljo stim što se tamo dostavljaju motori iz Nemačke (Euro 3) kao i većina propratnih delova, menjače za njih proizvodi Same.
U Indiji se proizvode samo traktori Agolux koji su slični IMT-u (bez ikakve elektronike) od 50-70 KS, oni su i nižeg standarda što se tiče izduvnih gasova, a i mnogo su jeftiniji.
Ta trojica su bila takva, verovatno zato što su putovali autobusom 3 dana do Francuske pa su bili malo zatečeni jer se u busu .mirko_markovic67 je napisao(la):Gledao sam i ja, a ona tri "ponosna" vlasnika na pitanje kakvi su utisci, kao da ih je neko naterao da ih kupe, jedan otvoreno rece da to nije kvalitet kakav je ocekivao od nemaca. nezna covek da to nemacku nije videlo.Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Slusam juce na b92 reportazu o deutz fahr u i kad sam cuo da se samo traktori preko 200 konja proizvode u nemackoj a da se jos proizvode u indiji , poljskoj i italiji nisam mogao da verujem. Ima li ikog osim imta da ne proizvodi traktore u indiji ? A u nekadasnjoj fabrici djuro djakovic proizvode kombajne ali samo po narudzbini . Sve se svelo na indiju .
Mehanizator_mr je napisao(la):Nemam šta da se dokazujem, nisam trebao ni spominjati firmu da ne ispadne da reklamiram. Kompresori klime se fabrički ugrađuju od drugog proizvođača i na većinu traktora svih marki idu identični. Bila je neka loša serija gde su svi kompresori odkazivali, zamenjeno je u garanciji drugim istog proizvođača i sad sve radi ok. Kompresori su Japanski, čak se i njima podkrade neka greška.
Ne želim ni sa kim da se prepucavam ovde, već sam samo hteo da kažem kako jeste. Ne pljujem ni jedan brend, a kakav j
Post je spojen: [time]1300052272[/time]_________________________________________________
TOTALNO SI U PRAVU. DA NIJE BILO OSTALIH MARKI MI NE BISMO BILI MEHANIZOVANI NEGO BI SMO TERALI KONJE JOS UVEAK.