Deutz-Fahr

[mention]Opg Hobi [/mention] nisam ti odg na prosli post. Nema nagib grla ali mislim da je za nas teren jos bolje ako nema. Sve je ravno kao tepsija :). A sto se tice hedera sirina je 4,2m i to mi je malo… ili terati malo brze a imam opciju i zamene za 4,8m. Na djuri je bio 6m pa ovo ispada mali zahvat.
Nego gde mu stoji onaj alnaser za kontra smer? Imam dugme a nikako da skontam gde se nalazi..
I koliko moze stati u bunker npr kukuruza?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne poznajem kombajn ali na slikama izgleda jako dobro. Nisam zagledao koliko ima radnih sati?

[mention]Opg Hobi [/mention] nisam ti odg na prosli post. Nema nagib grla ali mislim da je za nas teren jos bolje ako nema. Sve je ravno kao tepsija :). A sto se tice hedera sirina je 4,2m i to mi je malo… ili terati malo brze a imam opciju i zamene za 4,8m. Na djuri je bio 6m pa ovo ispada mali zahvat.
Nego gde mu stoji onaj alnaser za kontra smer? Imam dugme a nikako da skontam gde se nalazi..
I koliko moze stati u bunker npr kukuruza?

za 4.8 smatramn da trebanagib bar levo desno.imam i ja lepih delova gde je ravno al kad polegne vidis ondakolko to znaci.mi na 4075 teramo heder 5,4m i to mu je taman ni puno nimalo a trosi 14-15 litri po hektru a ako su lepi uveti slama suva i nema rose trosi 12l po hektru.smatram da brzina kosnje nemoze zamneniti sirinu kosnje i kvalitetu.almnaser jesa desne strane na grlu gledano iz kabine.do 4t dobre robe ak nemas produzenje bunkera.

Jel ima neko mozda upuststvo ili neku semu po kojoj se steluje TS na deutz kombajnu. Skontao sam da u kukuruzu treba da se raspusti a za zito i jecam ne znam koliko treba da ga pritegnem da nebi napravio problem

Jel ima neko mozda upuststvo ili neku semu po kojoj se steluje TS na deutz kombajnu. Skontao sam da u kukuruzu treba da se raspusti a za zito i jecam ne znam koliko treba da ga pritegnem da nebi napravio problem

Zasto heder na 3580 ne mogu da spustim skroz na tlo, Prosle godine sve normalno funkcionisalo sad nemogu spustit do kraja nego nekih 15 cm od tla. Podizanje i spustanje ide normalno

Nazad
Vrh