Ja sam druze Mladene nabrojao modele fahra kojih ima u mom mestu sa okolnim selima i sa ljudima koji rukuju istim,niko ih preterano nehvali nego ih imaju zato sto imaju secke a u startu su 50% jeftiniji od claasa sto odmah i govori o samom kvalitetu pomenutog,i imaju ih jer su navodno jeftini za odrzavati a zupanja je blizu i eto samo da nije zmaj,druga stvar da ti nabrojim sve claasove u mom podrucju fahrovi su nacionalna manjina,tako da nisam izrod nego sam u klubu vecine,trece,nebih da se prepiremo nego mi molim te objasni;ko ti je to rekao da vazdusar fahr ima temperaturu stubline 60 a ulje 80 stepeni
,ja ti necu reci ,a ti se malo informisi o kombaju kojeg imas i koja je radna temperatura fahrovih stublina,ako je 60 onda ih u 15h uhvati rukom i drzi
,da ovo od 60 stepeni procita neki konstruktor tih motora ja vislim da bi se valjao od smeha,jos nesto,uslikaj molim te i okaci fotke tvojih satova za temperaturu ulja i motora,jer na njima pise 20 40 60 80 100,ili samo imas 70% zelenog polja i ostalo crveno i gde na tom polju zelenom pise 60 i po cemu ti znas da je 60,zatim skini davac temperature stubline i na njemu treba da pise koja je krajnja temperatura merenja davaca sto ce ti biti jasno koliko je stepeni kad je kazaljka u crvenom polju pa sam zakljuci koliko je stepeni kad ti stoji tamo gde vec stoji,nemoj me pogresno shvatiti nebih da se svadjam samo struka mi nedozvoljava da precutim,i nebi bilo dobro da ovako nastavimo jer ovo vec prelazi u temu fahr pa mozda tamo da nastavimo sa korisnim informacijama