Sika
Banned
hahahah...neka hvala..takve poklone ne primam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milose,MILOŠ D.T je napisao(la):Jooooooooojjjjj!!!
Kod mene ih je bilo na tone,ali ima neki otrov koji se pomeša sa giricama (onim malim ribama) i crkavaju ko blesavi.
Ocemo da ti kazemo ali kad se predstavis u odgovarajucoj temi na pocetnoj strani, traje 30 sekundi a i osnovni je red da znamo kome se obracamo.rade009 je napisao(la):Imam jedno pitanje?Postavljam otrov Ratimor,juce sam postavio 30 kesica i sve su pojeli za 4 sata i tako radim vec 3 dana,ali nisam nigdje vidjeo ni jednog mrtvog pacova,pa me zanima kada pocinje da ih ubija i da li je in dobar za suzbijanje pacova?
Dobar je otrov, stavljaj dok jedu.rade009 je napisao(la):Imam jedno pitanje?Postavljam otrov Ratimor,juce sam postavio 30 kesica i sve su pojeli za 4 sata i tako radim vec 3 dana,ali nisam nigdje vidjeo ni jednog mrtvog pacova,pa me zanima kada pocinje da ih ubija i da li je in dobar za suzbijanje pacova?
Ma bre, izmorio se i utopio.Nikola.KV je napisao(la):Cudo crko u buretu gde su bile hemikalije?