Toliko su tvrde opruge da će da pucaju klackalice? To još nisam čuo ni za ovaj ni za bilo koji drugi motor. Ti kad kupiš glavu probaj tvrdoću novih i starih, ali obrati pažnju da su stare zamorene i da su mekše i malo kraće nego nove.
Neće pucati, ne brini, klackalice su čelične, nisu od kartona.
Neće pucati, ne brini, klackalice su čelične, nisu od kartona.

kad se vidimo
neznam kakvi su delovi trenutno sada ? ja sam prije osam godina prvi put otvarao r60 u 20 oj godini rada ,znači i vojsku je odslužila! te delove sam kupovao direkno u fabrici, komplet za remont motora. majsto koi je ubacivao sklopove je rekao daj bože da odradi 30% koliko su trajali prvi delovi, mada je traktor tada radio 30 jutara zemlje od oranja branja vučnim beračem i sve ostalo. posle generalne traktor je samo ugario male njive zbog lakšeg okretanja, ostalo je sve ruja 52. verovali ili ne samo je prve zime palio na temperaturi ispod nule , sledeće je moralo da se sipa vruća voda kako bih upalio i počeo je duvati na iber lauf. mene je generalna izašla oko 1000 E. sledeće godine je stric radio r65 sa indijskim delovima upakovane u limenku i drvene sandučiće taj traktor i dalje radi i pali na minusu ! moja rakovica je izdržala jedva 5 godina i ponovo rađena ali sa indijsim delovima i još uvek radi ne troši ulje i pali na minusu . što znači ono što je jeftino tj (jeftinije)