Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A po pitanju vlage? Koji je imao manju vlagu?
Kakav je 5830 sto se tice vlage ako se okisa s obzirom da je skoro fao 600 ?
Ja sam ga imao u ogledu 2018god i bio je u rangu sa nizim fao grupama,tj 13% vlage i preko 7t/kj
Malo niza na 4717,ispod jedan posto.... Zanimljivo je da je p9241 imao vecu vlagu od 9911 ,4717 i 4943,... Sve je bilo od 11.6 do 13.2% cini mi se,sve zavisnonod njive do njive.... Ali 4717 je nekako i ma oko ,a i kasnije u prokolici bio bas lep....A po pitanju vlage? Koji je imao manju vlagu?
Vrlo rani hibrid, kod nas se vrše krajem avgusta-početkom septembra sa jako malom vlagom. Obično bude 13-15. Prinos od 0 do 11-ak t/ha. Stablo visoko ali nije strašno, položaj klipa.... jbm li ga, spusti se do hedera.Kakva su iskustva sa 3623 hibridom?
Vredi li ga sejati i na koji razmak u nekoj najredjoj varjanti?Vrlo rani hibrid, kod nas se vrše krajem avgusta-početkom septembra sa jako malom vlagom. Obično bude 13-15. Prinos od 0 do 11-ak t/ha. Stablo visoko ali nije strašno, položaj klipa.... jbm li ga, spusti se do hedera.
Kakva su iskustva sa 3623 hibridom?
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
Ja sam se odlučio za 4717 i 4943.
2017 sam sa 5007 ima cuda prinose. Po meni slabo zastupljen hibrid spram kvaliteta.