Sve je to lepo...samo se pitam zašto prošle godine nisu organizovali u mojoj okolini...? Videli bi ljudi horor slike dekalb hibrida...
I ovde je prošle godine ogled DKC bio katastrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to lepo...samo se pitam zašto prošle godine nisu organizovali u mojoj okolini...? Videli bi ljudi horor slike dekalb hibrida...
NS nista??I ja sam bio u petak na danu polja, svaka čast na organizaciji Dekalbu, onako nešto se retko viđa. Odlični ogledi, kasna setva doduše, pa se sve zeleni, ali jako lepi utisci
I ja sam bio u petak na danu polja, svaka čast na organizaciji Dekalbu, onako nešto se retko viđa. Odlični ogledi, kasna setva doduše, pa se sve zeleni, ali jako lepi utisci
Video sam vecinu sa 1 sprata u NS-u,a vidim Vas nema. Sad mi zao sto nisam znao da ce biti tako dobar ogled isao bih i ja,mislio sam da ce biti klasican krkanluk pa mi se nije islo...a sad vidim da sam pogresio. I Desnica je bio,mozda ste se i sreli.
Juče ,vlaga na ovoj parceli 19,3%.
Juče ,vlaga na ovoj parceli 19,3%.
U ovom delu atara imamo KWS 3381 ,sejan je isti dan kad i 5276 a vlaga mu je 21.