Pa vec dve godine hranim sve sa 15 %, mislis da je jako za mlade od 18% ili sta?peto1 je napisao(la):Granulu sa 18% daj samo majkama a malima je dovoljan i onaj od 15%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa vec dve godine hranim sve sa 15 %, mislis da je jako za mlade od 18% ili sta?peto1 je napisao(la):Granulu sa 18% daj samo majkama a malima je dovoljan i onaj od 15%
peto1 je napisao(la):Granulu sa 18% daj samo majkama a malima je dovoljan i onaj od 15%
ovo sa jarmom sam vech cuo da je dobro, ali molim te mozes li da nabrojis sta ti podrazumevas pod jarmom, koje sastojke i kako spremljeni. pozdravzecov je napisao(la):Ja moje zeceve obicno hranim travom i ono sto moji zecevi obozavaju da jedu je DVOPEK... Dajem im jos i jarmu, malo je pokvasim kako se ne bih udavili... Jako brzo i dobro raztu zivahni su vrse veliku nuzdu jako puno... eto ja vam preporuzujem da im dajete dvopek od bajatog hleba ubazite u rernu da se ispece i to im izlomite na sitne komadice. Jako je dobro za zube da jacaju a i nece da grizu sta stignu...
Laske je napisao(la):Ja moje zeceve hranim travom,senom,zapecenim hlebom i ponekad im dam klip kukuruza,da ne grickaju kaveze koji su od drveta,a inace dobro napreduju za sad sam zadovoljan
Laske je napisao(la):Ja moje zeceve hranim travom,senom,zapecenim hlebom i ponekad im dam klip kukuruza,da ne grickaju kaveze koji su od drveta,a inace dobro napreduju za sad sam zadovoljan