gde si ti u mom postu video kukanje aman zamanNekukaj unapred,što bi nasi stari rekli ;neberi tudju brigu;! Rekoh vec neko radi posao,a neko neume nista sem da kuka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gde si ti u mom postu video kukanje aman zamanNekukaj unapred,što bi nasi stari rekli ;neberi tudju brigu;! Rekoh vec neko radi posao,a neko neume nista sem da kuka!
Pa znaš kako, kad već 13 godina imaš lepu saradnju sa nekom kućom onda to ima neku težinu. Uslovi za realizaciju su bili kako sam ja hteo...@mixer87kac neka je sa srecom, jako lep traktor. Da li si razmatrao i gledao jos neki brend ili je Claas bio jedina opcija?
Kako bre neuzivas u njemu,ti kanda nisi nikad povezao 200 dana godisnje u masini po barem 8 sati dnevno?Sta treba,da crknes u masini i izlomis ledja i zdravlje?sto se tice opreme se slazem
bitno je samo da li je ta oprema potrebna ili ne u nasem ili bilo cijem ratarstvu prvenstveno
traktor nije auto pa da uzivas u njemu nego je bitan ucinak tj zarada od njega kao i kombajn
ne preskupo nego aj zdravo
sve u svemu svaka cast na kupovini
ma u pravu si -svi su odrasli i na johanima i klasovima,cak i kubote bile pre 20 godina,evo umiru od zdravlja i kicmeKako bre neuzivas u njemu,ti kanda nisi nikad povezao 200 dana godisnje u masini po barem 8 sati dnevno?Sta treba,da crknes u masini i izlomis ledja i zdravlje?
Ne bre,to nebih voleokolega ako si se namrsio na mene da se raspravljas tu si pogresio
moraces da me blokiras
Glasam za Claasa.3 komada rusa 1221.3(cena je oko 48k evra) za jedan ovaj klas sada ovog momenta----odabir
idemo anketa?
Zakasnio, već bila zaključana porudzbina...'bem ti trunje,kakav traktor!
Čestitke.
Treb'o si i taj hromirani auspuh,nek' se jeeede!
Glasam za Claasa.
Čovek je kupio ono što mu treba, ono što voli i ono što može. I to pozdravljam!
A vala i naradio se sa onim sedmacima...
Traktor je fantastičan!
Mixer, još jednom sve čestitke!
Što bi rekao jedan moj drug, imam 65 jutara pšenice. Biće oko 100 jutara soje i sve ostalo kukuruzi...I koliko zemlje sada radis mikser?
Vidi kod nas od sada traze za zakup 300 e i pola subvencija tj 18000 po kj, iako jos ni zvanično nije izaslo da ce se dobiti za seme 17000 din, nek oni rade sami zemlju, ja cu im raditi usluge, veca i bolja zarada, a i ne gledam u nebo, oce biti ili nece...Arenda. Ako budu te sve subvencije koje su obećali onda ko i da nije arenda...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Aj neka bude po tvom...oni iz Almexa su prevejani trgovci...nadam se da je neka ,,burgija"...Pa znaš kako, kad već 13 godina imaš lepu saradnju sa nekom kućom onda to ima neku težinu. Uslovi za realizaciju su bili kako sam ja hteo...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
2016. kad sam uzimao ariona 630, odem na sajmu prvo kod titana da vidim pumu 155. Kažu cena onda 63.000, 20% učešće i možeš da ga teraš. Ostalo na kredit. Odem u Almex, kažu za 630 cena 65.000. Reko puno mi a i neodgovara mi sad kupovina. Kažu, napravićemo da tebi odgovara. Dodjem ja sutra dan i kažem da mi odgovara cena 63.000 i da ga platim za godinu i po dana. Kažu može. I tako ja doterao kući traktor sa sajma bez pola dinara. Tako da ima prostora sa njima za dogovor, pogotovo ako već postoji saradnja. Za ovaj sad traktor ne smem ni da napišem uslove... Ali ko i svuda, pijaca. Ako ne tražiš neke uslove neće ih oni ponuditi sami...Aj neka bude po tvom...oni iz Almexa su prevejani trgovci...nadam se da je neka ,,burgija"...