milovan vrsac
Član
Mixer, raspitaj se da li ima u Poljskoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa slobipatroli su u Titanu trazili za hladnjak 3000 i nesto evra, tako da nista claas nije skuplji od kejsa i ostalih brendova....zapadnih....
Pa slobipatroli su u Titanu trazili za hladnjak 3000 i nesto evra, tako da nista claas nije skuplji od kejsa i ostalih brendova....zapadnih....
Verovatno će prvo plastičar raditi, to mislim da neće biti neka preterana cifra. Onda ćemo videti na šta će to ispasti i kako će se ponašati, pa ako ne zadovoljava potrebe onda će raditi telefoni da se vidi gde šta koliko čega i kako...Ne pita se tu Claas za cenu nego cika MICA ALmex.
MIXER idi u axial u Baji mnogo povoljnije cene nego kod nas,vredi ici tamo.
Verovatno će prvo plastičar raditi, to mislim da neće biti neka preterana cifra. Onda ćemo videti na šta će to ispasti i kako će se ponašati, pa ako ne zadovoljava potrebe onda će raditi telefoni da se vidi gde šta koliko čega i kako...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Trebao je neko objasniti ljudima iz Titana, da je Slobapatrola poreklom Pirocanac, da ne broji pare tako lako..........![]()
Ajde ako ti nije teško baš da uporedim... Mada i serviseri su mi rekli da je Mića malo spustijo loptu i da nema neke velike razlike u axialu i ovde... Ali ti ipak javi...Mićko ako hoćeš mogu ti proveriti cenu u Axialu sledeće nedelje ali sumnjam da će biti jeftinije...obično bude par 10-ina evra razlike taman toliko da se neisplati ići i cimati se...![]()