milovan vrsac
Član
Mixer, raspitaj se da li ima u Poljskoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa slobipatroli su u Titanu trazili za hladnjak 3000 i nesto evra, tako da nista claas nije skuplji od kejsa i ostalih brendova....zapadnih....
Pa slobipatroli su u Titanu trazili za hladnjak 3000 i nesto evra, tako da nista claas nije skuplji od kejsa i ostalih brendova....zapadnih....
Verovatno će prvo plastičar raditi, to mislim da neće biti neka preterana cifra. Onda ćemo videti na šta će to ispasti i kako će se ponašati, pa ako ne zadovoljava potrebe onda će raditi telefoni da se vidi gde šta koliko čega i kako...Ne pita se tu Claas za cenu nego cika MICA ALmex.
MIXER idi u axial u Baji mnogo povoljnije cene nego kod nas,vredi ici tamo.
Verovatno će prvo plastičar raditi, to mislim da neće biti neka preterana cifra. Onda ćemo videti na šta će to ispasti i kako će se ponašati, pa ako ne zadovoljava potrebe onda će raditi telefoni da se vidi gde šta koliko čega i kako...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Trebao je neko objasniti ljudima iz Titana, da je Slobapatrola poreklom Pirocanac, da ne broji pare tako lako..........
Ajde ako ti nije teško baš da uporedim... Mada i serviseri su mi rekli da je Mića malo spustijo loptu i da nema neke velike razlike u axialu i ovde... Ali ti ipak javi...Mićko ako hoćeš mogu ti proveriti cenu u Axialu sledeće nedelje ali sumnjam da će biti jeftinije...obično bude par 10-ina evra razlike taman toliko da se neisplati ići i cimati se...