Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako gazda Mica Almex nesto opet ne zataji sala malaBubu je napisao(la):Bice slika kad stigne traktor. Receno nam je da pocetkom februara treba da budu traktori u Srbiji..
Bubu je napisao(la):Pre nove godine sa onim njihovim reklamiranim popustom 44300+PDV
ZRENJANINAC je napisao(la):cena mu je 68000 + pdv bez popusta a ima 155ks
banePA je napisao(la):Claas Information System-CIS, a jel znas mozda koja je cena sa cebisom?
banePA je napisao(la):Claas Information System-CIS, a jel znas mozda koja je cena sa cebisom?
ako mene pitas sto se potrosnje tice, uh dobri su potrosaci kad ih vrtis do kraja vec oko 1900-2000 okretaja je ok, cuj ja sam zadovoljan sto se tice traktora, koliko para toliko i muzike sto rekli nasi stari... sala mala jel i nije bas malo novaca.... neki su mi dan radili veliki servis, znaci sva ulja i svi filteri cijena prilicno zadovoljavajuca i ja zadovoljan....ZRENJANINAC je napisao(la):Kako si zadovoljan sa potrošnjom goriva pošto vidim da je motor jd.? Imaš slike ?